|
Recept na Bylinkové kuře na hříbkách
Recept na Bylinkové kuře na hříbkách je zařazen v kategorii drůbeží maso.
K přípravě Bylinkové kuře na hříbkách budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 naporcované kuře ( já pužívám pouze stehna) 2 hrsti čerstvých nebo mražených hřibů ( popř. lesní směs) čerstvé bylinky ( rozmarýn, šalvěj, majoránka) cca 1PL koření Bejby gril ( kupuji u Antonína, směs je vhodná i pro děti), můžete použít jiné oblíbené, ale ne příliš výrazné 4 stroužky česneku kousek másla 2PL hladké mouky sůl.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Bylinkové kuře na hříbkách
Recept na Bylinkové kuře na hříbkách: Porce kuřete osolíme, okořeníme a vložíme do pekáče. Obsypeme pokrájenými houbami, celými stroužky česneku a bylinkami, trochu podlijeme vodou ( cca 100ml) a vložíme přiklopené do rozpálené trouby na 200C. Během pečení poléváme výpekem, popř. podléváme vodou. Asi po 30ti minutách odklopíme, přidáme kousek másla a za občasného polévání výpekem dopečeme do zlatova. Maso vyjmeme, rozmačkáme česnek, výpek zaprášíme moukou, promícháme a podlijeme trochou vody. Necháme zhruba 10 minut provařit, dochutíme a vrátíme maso zpět. Prohřejeme.
Poznámka k receptu na Bylinkové kuře na hříbkách: 1974andrea:Není zač děkovat Kdo by odolal,když to umíš tak hezky nafotit Navíc je to jednoduchý recept,který zvládne snad každý
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Bylinkové kuře na hříbkách, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: 1974andrea
- Datum vložení: 24.06.2013
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Drůbeží maso
- Suroviny: 1 naporcované kuře ( já pužívám pouze stehna) 2 hrsti čerstvých nebo mražených hřibů ( popř. lesní směs) čerstvé bylinky ( rozmarýn, šalvěj, majoránka) cca 1PL koření Bejby gril ( kupuji u Antonína, směs je vhodná i pro děti), můžete použít jiné oblíbené, ale ne příliš výrazné 4 stroužky česneku kousek másla 2PL hladké mouky sůl
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na bylinkové kuře na hříbkách,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Bylinkové kuře na hříbkách - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Bylinkové kuře na hříbkách
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|