Recept na Brynzové halušky II
Recept na Brynzové halušky II je zařazen v kategorii bramborová jídla.
K přípravě Brynzové halušky II budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
5OOg syrových brambor 200-250g hladké mouky 1 menší vejce sůl podle chuti 200g bryndzy 100g anglické slaniny 1 lžíce sádla pažitka nebo petřželka.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Brynzové halušky II
Recept na Brynzové halušky II: Brambory nastrouháme najemno, přidáme vejce, mouku a zpracujeme. Těsto by nemělo být řídké. Halušky odkrajujeme z prkénka lžičkou nebo nožem do vroucí osolené vody. Po čtyřech až osmi minutách by měly být hotové. Ihned do halušek zamícháme brynzu, aby se rozpustila. Přidáme ještě na sádle opečenou slaninu. Ozdobíme pažitkou n. petželkou.
Poznámka k receptu na Brynzové halušky II: dnes byly k obědu... vejce nedávám a vybírám z vody hned, jakmile vyplavou k povrchu posílám bod a foto
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Brynzové halušky II, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Lendiiik (Lenka Horáčková)
- Datum vložení: 22.10.2009
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Bramborová jídla
- Suroviny: 5OOg syrových brambor 200-250g hladké mouky 1 menší vejce sůl podle chuti 200g bryndzy 100g anglické slaniny 1 lžíce sádla pažitka nebo petřželka
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na brynzové halušky ii,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Brynzové halušky II - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Brynzové halušky II
|
|