RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Broskvový tunel

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Broskvový tunel, recepty Broskvový tunel, Broskvový, tunel


Recept na Broskvový tunel

Recept na Broskvový tunel je zařazen v kategorii moučníky - Řezy. K přípravě Broskvový tunel budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
Na těsto: 5 vajec 5pl cukru 5pl polohrubé mouky 1pl oleje 1/2kl prášku do pečiva Na krém: 300ml mléka 1 vanilkový pudink 5pl cukru 200g másla rum strouhaný kokos kompotované broskve.

Broskvový tunel
Zvětšit obrázek

Recept na Broskvový tunel

Recept na Broskvový tunel:
Na korpus si vyšleháme vejce a cukr, šleháme asi 15 minut, přidáme olej a po lžících opatrně vmícháme ročně mouku smíchanou s práškem do pečiva. Nalejeme na plech vyložený pečícím papírem a pečeme ve vyhřáté troubě na 175°C cca 10 minut. Vyjmeme a dáme vychladnout. Na krém si nejdříve uvaříme pudink, 2/3 mléka dáme s cukrem do hrnce na plotnu a zapneme. V 1/3 mléka rozmícháme pudinkový prášek, pomalu vlejeme za stálého míchání do hrnce se zahřátým mlékem, přivedeme k varu a uvaříme hustý pudink, dáme do studené vodní lázně vychladnout. Broskve necháme okapat. V míse vyšleháme máslo do pěny a po lžících všleháváme pudink, který má už pokojovou teplotu, přidáme i dle chuti rum. Vše řádně vyšleháme. Upečený korpus si dáme na vál, odděláme z něj pečící papír a podle tvaru formy na tunel rozkrájíme a formu vyložíme, nesmíme zapomenout na horní díl, kterým tunel uzavřeme. Vyložený tunel lehce pokropímě šťávou z kompotu, vymažeme krémem, dno i strany a do prostřed naskládáme nakrájené broskve na kostičky. Pomažeme krémem až po vrch a posledním dílem uzavřeme, necháme si trochu krému na potření a ozdobu. Pořádně přimáčkneme a zatížené dáme tuhnout do lednice asi na dvě hodiny. Po dvou hodinách tunel vyklopíme na podložku, potřeme krémem, posypeme kokosem a ozdobíme.

Poznámka k receptu na Broskvový tunel:
Foto řezu nemám, pekla jsem pro sestru na dnešní oslavu narozenin.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Broskvový tunel, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: nofrona (nofrona)
  • Datum vložení: 25.03.2013
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Moučníky - Řezy
  • Suroviny: Na těsto: 5 vajec 5pl cukru 5pl polohrubé mouky 1pl oleje 1/2kl prášku do pečiva Na krém: 300ml mléka 1 vanilkový pudink 5pl cukru 200g másla rum strouhaný kokos kompotované broskve
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na broskvový tunel, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Broskvový tunel - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Broskvový tunel

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist