|
Recept na Broskvové potěšení
Recept na Broskvové potěšení je zařazen v kategorii moučníky - Řezy s ovocem, bublaniny.
K přípravě Broskvové potěšení budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
400 g polohrubé mouky, 200 g krystalového cukru, 175 ml oleje, 250 ml mléka, 1/2 prášku do pečiva, 1 vejce. Ještě 2 hrsti krystalového cukru-pokud jsou broskve čerstvé, kompotové necukrovat. Drobenka z 1/2 másla+ krystalový cukr+ hrubá mouka.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Broskvové potěšení
Recept na Broskvové potěšení: v míse smícháme mouku s práškem do pečiva, přidáme cukr, mléko, olej, vejce a zapracujeme do hladkého, vláčného těsta-polotekuté konzistence. Na vyšší plech si dáme pečící papír, na něj těsto vylijeme a rozetřeme po celém plechu. Pak si okrájíme a zbavíme slupek broskve, nakrájíme si je na měsíčky, nebo menší kousky a naskládáme je na těsto a posypeme krystalovým cukrem. Připravíme si drobenku z povoleného másla, cukru a mouky a hustě celý koláč posypeme. Dáme do vyhřáté trouby a pečeme na střední teplotu 25-35 minut, podle trouby.
Poznámka k receptu na Broskvové potěšení: Podle maminčiného receptu dělám "Dvacetiminutový koláč"-recept tu mám a tohle je jeho obdoba mírně upravená-je dobrý, jako by jste jedli nějaké cukroví!
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Broskvové potěšení, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: plech
- Datum vložení: 27.10.2011
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Moučníky - Řezy s ovocem, bublaniny
- Suroviny: 400 g polohrubé mouky, 200 g krystalového cukru, 175 ml oleje, 250 ml mléka, 1/2 prášku do pečiva, 1 vejce. Ještě 2 hrsti krystalového cukru-pokud jsou broskve čerstvé, kompotové necukrovat. Drobenka z 1/2 másla+ krystalový cukr+ hrubá mouka
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na broskvové potěšení,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Broskvové potěšení - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Broskvové potěšení
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|