Recept na Bratislavská podle Andy
Recept na Bratislavská podle Andy je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Bratislavská podle Andy budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Vepřové maso (já použila necelé kilo plecka) 1 větší cibuli Ang.slaninu mr. směs pod svickovou 3 sladkokyselé okurky raj.protlat smetanu.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Bratislavská podle Andy
Recept na Bratislavská podle Andy: Maso nechame zatahnout na olji, osolíme, opepříme. Maso výjmeme. Do výpeku dáme orestovat angl. slaninu s cibulkou. Přidáme mraženou směs pod svíčkovo, nastrouhanou kyselou okurku a rajský protlak. Vše promicháme, vrátíme maso a necháme dusit. Až je maso měkké (v tl.hrnci 25min), maso vyndáme, zeleninu rozmixujeme a dle potřeby zahustíme smetanou s moukou.
Poznámka k receptu na Bratislavská podle Andy: Podáváme s rýží nebo knedlíkem.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Bratislavská podle Andy, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Andy78
- Datum vložení: 04.02.2013
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: Vepřové maso (já použila necelé kilo plecka) 1 větší cibuli Ang.slaninu mr. směs pod svickovou 3 sladkokyselé okurky raj.protlat smetanu
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na bratislavská podle andy,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Bratislavská podle Andy - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Bratislavská podle Andy
|
|