|
Recept na Bramborové smraďochy
Recept na Bramborové smraďochy je zařazen v kategorii bramborová jídla.
K přípravě Bramborové smraďochy budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
4-5 větších brambor ve slupce, 1 balení olomouckých tvarůžků-(kulatých), 2 lžíce hladké mouky, asi 2 dcl piva, sůl, pepř pálivá paprika, olej na smažení..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Bramborové smraďochy
Recept na Bramborové smraďochy: Větší brambory pořádně umyjeme a uvaříme ve slupce v osolené vodě. Necháme pořádně vychladit a i se slupkou nakrájíme na kolečka silná asi 1 cm. Kolečka tvarůžků si podélně rozkrojíme a vždy jedno kolečko vložíme mezi 2 kolečka brambor. Z trochy piva a hladké mouky si vyšleháme těstíčko husté asi jako kapání do polévky. Osolíme, opepříme. V těstíčku namáčíme brambory s tvarůžkou a opékáme na větší vrstvě oleje dorůžova. Každé kolečko můžeme posypat špetkou pálivé papriky. Podáváme z pivem.
Poznámka k receptu na Bramborové smraďochy: Přišel mi katalog Home4 a v něm mimo jiné sešitek s recepty, kde jsem našla i jeden svůj. Tento recept je ze sbírky Jaroslava Vašáka.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Bramborové smraďochy, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Jana Remkova
- Datum vložení: 26.04.2011
- Počet porcí: cca 10
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Bramborová jídla
- Suroviny: 4-5 větších brambor ve slupce, 1 balení olomouckých tvarůžků-(kulatých), 2 lžíce hladké mouky, asi 2 dcl piva, sůl, pepř pálivá paprika, olej na smažení.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na bramborové smraďochy,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Bramborové smraďochy - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Bramborové smraďochy
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|