|
Recept na Boršč zase trochu jinak
Recept na Boršč zase trochu jinak je zařazen v kategorii polévky.
K přípravě Boršč zase trochu jinak budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
250dkg hovězího předního 250dkg vepřové plece 2 mrkve 1 celer 2 petržele 1/2menšího hlávkového zelí 1 rajský protlak 1 malá sklenička sterilované řepy 1 cibule 2 stroužky česneku 3 bobkové listy,8 kuliček nového koření,sůl,pepř, 1 kysaná smetana 2 lžíce másla Jíška:máslo,hlad.mouka.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Boršč zase trochu jinak
Recept na Boršč zase trochu jinak: Nejprve si uvaříme maso s bobkovým listem, novým kořením a solí do měkka. Zeleninu, zelí a cibuli nakrájíme na drobné kostičky a orestujeme na másle do zlatova. Poté přidáme protlak, mírně restneme a zalejeme horkým vývarem. Když je zelenina měkká, přidáme řepu, jíšku, česnek a povaříme. Ochutíme solí a pepřem a přidáme nakrájené maso. Na talíři zdobíme zakysanou smetanou. Každý strávník si může podle chuti okyselit na talíři kapkou octa
Poznámka k receptu na Boršč zase trochu jinak: Zdroj: Mezinárodní kuchařka(malinko poupraven)
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Boršč zase trochu jinak, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: drahulin (Drahomira)
- Datum vložení: 24.01.2011
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Polévky
- Suroviny: 250dkg hovězího předního 250dkg vepřové plece 2 mrkve 1 celer 2 petržele 1/2menšího hlávkového zelí 1 rajský protlak 1 malá sklenička sterilované řepy 1 cibule 2 stroužky česneku 3 bobkové listy,8 kuliček nového koření,sůl,pepř, 1 kysaná smetana 2 lžíce másla Jíška:máslo,hlad.mouka
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na boršč zase trochu jinak,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Boršč zase trochu jinak - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Boršč zase trochu jinak
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|