|
Recept na Boršč s protlakem
Recept na Boršč s protlakem je zařazen v kategorii polévky.
K přípravě Boršč s protlakem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
300g hovädzieho mäsa 200g bravčového mäsa mäsa môže byť menej, ale dáme kosti 2 mrkvy 2 petržleny 1/2 kalerábu 1/4 zeleru 200g bielej kapusty 1 cibuľu 200g rajčinového pretlaku 0,3 dcl pohár sterilizovanej červenej repy 4 guličky nového korenia 10 guličiek čierneho korenia 3 bobkové listy soľ olej prípadne masť sladká smotana.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Boršč s protlakem
Recept na Boršč s protlakem: Mäso pokrájané na kocky (a prípadne aj kosti) dáme variť do vody so soľou, koreninami a celou cibuľou, kým nie je skoro hotové. V normálnom hrnci varíme asi 60min, v kuchte 30 min. Zeleninu pokrájame na kocky, kapustu na rezance. Na oleji osmažíme zeleninu, pridáme kapustu, zalejeme vodou, pridáme uvarené mäso s vodou, v ktorom sa varilo, červenú repu aj s nálevom a rajčinový pretlak. Keď je zelenina uvarená, môžeme podávať. Po naložení na tanier na vrch nalejeme lyžicu sladkej smotany.
Poznámka k receptu na Boršč s protlakem: Přidávám fotku a bodík. Boršč je výbornej. Dělala jsem jen z hovězího masa.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Boršč s protlakem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: yossi (Jan)
- Datum vložení: 22.11.2012
- Počet porcí: 8
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Polévky
- Suroviny: 300g hovädzieho mäsa 200g bravčového mäsa mäsa môže byť menej, ale dáme kosti 2 mrkvy 2 petržleny 1/2 kalerábu 1/4 zeleru 200g bielej kapusty 1 cibuľu 200g rajčinového pretlaku 0,3 dcl pohár sterilizovanej červenej repy 4 guličky nového korenia 10 guličiek čierneho korenia 3 bobkové listy soľ olej prípadne masť sladká smotana
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na boršč s protlakem,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Boršč s protlakem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Boršč s protlakem
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|