|
Recept na Babiččin gjuvec na pátek podle Airan
Recept na Babiččin gjuvec na pátek podle Airan je zařazen v kategorii bezmasá jídla.
K přípravě Babiččin gjuvec na pátek podle Airan budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1/2 kg brambor, 1 lilek, 1 cuketa, 4 rajčata, konzerva fazolek, 3 cibule, 2 papriky, olej, sůl..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Babiččin gjuvec na pátek podle Airan
Recept na Babiččin gjuvec na pátek podle Airan: Brambory nakrájíme podélně na čtvrtky, lilek a cuketu na kousky zhruba 2x2 cm, rajčátka na osminky, cibule na půlměsíčky, papriku na proužky. Dáme na plech brambory s cibulkou, olejem a solí zapéct tak zhruba na 15 minut při 200 °C, pak přidáme lilek a cuketu, za dalších 15 minut přidáme rajčata s paprikou, nebo můžeme použít malou skleničku leča. Po 15 min. přidáme fazolky, promícháme, zapečeme a za 15 minut můžeme servírovat.
Poznámka k receptu na Babiččin gjuvec na pátek podle Airan: Zdroj: www.recepty.cz, autorka Airan
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Babiččin gjuvec na pátek podle Airan, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: zizala
- Datum vložení: 30.10.2009
- Počet porcí: 3-4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Bezmasá jídla
- Suroviny: 1/2 kg brambor, 1 lilek, 1 cuketa, 4 rajčata, konzerva fazolek, 3 cibule, 2 papriky, olej, sůl.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na babiččin gjuvec na pátek podle airan,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Babiččin gjuvec na pátek podle Airan - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Babiččin gjuvec na pátek podle Airan
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|