Recept na Ančkine hrozno
Recept na Ančkine hrozno je zařazen v kategorii zavařeniny.
K přípravě Ančkine hrozno budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
0,5 kg hroznového vína (osvědčila se Červená frankovka z jižního Slovenska) 2 feferonky stejného původu 1 Deko nebo jiný konzervační prostředek na který jsme zvyklí.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Ančkine hrozno
Recept na Ančkine hrozno: Hroznové víno pečlivě očistíme, naskládáme do zavařovací sklenice spolu s feferonkami, těch dáme podle chuti. Zalijeme nálevem a zavaříme jen tak aby se chytilo víčko, Aby bobule zůstaly křupavé. Variantou je zalít hrozno nálevem z feferonů. V tom případě uděláme ostrým nožem u stopky křížek. Tato varianta je rychlejší, hrozno natáhne ostrost do několika dní. Ale chce to pořádné feferonky, žádné kozí rohy. Pořádnou divokost.
Poznámka k receptu na Ančkine hrozno: +
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Ančkine hrozno, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: gmptop (Miloš Peroutka)
- Datum vložení: 03.04.2010
- Počet porcí: 24
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Zavařeniny
- Suroviny: 0,5 kg hroznového vína (osvědčila se Červená frankovka z jižního Slovenska) 2 feferonky stejného původu 1 Deko nebo jiný konzervační prostředek na který jsme zvyklí
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na ančkine hrozno,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Ančkine hrozno - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Ančkine hrozno
|
|