|
Recept na Otawské kuřecí plátky
Recept na Otawské kuřecí plátky je zařazen v kategorii drůbeží maso.
K přípravě Otawské kuřecí plátky budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
6 kuřecích řízků, sůl, koření na pizzu. Omáčka : 1 cibule nakrájená na kostičky, 150 ml čertovské omáčky, 2 lžíce worchestru, 1 lžíce citronové šťávy, 1 lžíce jablečného octu, 1 lžíce cukru, 1 lžíce sojové omáčky, 3 lžíce vody.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Otawské kuřecí plátky
Recept na Otawské kuřecí plátky: Ingredience na omáčku dáme do hrnce a na mírném ohni dusíme 15 minut. Kuřecí řízky jemně naklepeme, osolíme a posypeme kořením na pizzu. Na rozpáleném oleji prudce opečeme z obou stran , teplotu zmírníme a cca po 10 minutách přidáme omáčku. A ještě dusíme maso s omáčkou dalších cca 10 minut. Podáváme s rýží nebo těstovinami.
Poznámka k receptu na Otawské kuřecí plátky: Čertovská omáčka je hodně pikantní, pro děti bych volila místo pikantní omáčky sladký kečup.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Otawské kuřecí plátky, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: kedlubna (Šárka)
- Datum vložení: 16.08.2009
- Počet porcí: 3 porce
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Drůbeží maso
- Suroviny: 6 kuřecích řízků, sůl, koření na pizzu. Omáčka : 1 cibule nakrájená na kostičky, 150 ml čertovské omáčky, 2 lžíce worchestru, 1 lžíce citronové šťávy, 1 lžíce jablečného octu, 1 lžíce cukru, 1 lžíce sojové omáčky, 3 lžíce vody
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na otawské kuřecí plátky,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Otawské kuřecí plátky - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Otawské kuřecí plátky
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|