|
Recept na Ohnivá pasta
Recept na Ohnivá pasta je zařazen v kategorii omáčky.
K přípravě Ohnivá pasta budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
600g papriček - kozích rohů, 2 střední rajčata, 80 ml dobrého oleje, 1 rovná PL soli, 2 PL plnotučné hořčice..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Ohnivá pasta
Recept na Ohnivá pasta: Papričky zbavíme stopek, překrájíme na menší díly, část rozmixujeme a přilijeme olej. Potom přidáme překrojená rajčata a postupně přidávame ostatní papričky, sůl a nakonec hořčici. Dobře rozmixované přelijeme do malých zavařovaček na uchování v lednici. (mě došly, dělal jsem všemožné marmelády)
Poznámka k receptu na Ohnivá pasta: Pasta se výborně hodí ke grilovaným masům, klobásám, do škvarkové pomazánky nebo jen na potření chleba se škvarkovým sádlem. Výhodou je, že pro slabší povahy se dá palčivost upravit - zředit oblíbenou hořčicí. Nejhroznější operací při výrobě je ochutnávání :-) a POZOR na oči!!!
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Ohnivá pasta, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Tom Beyk
- Datum vložení: 18.10.2014
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Omáčky
- Suroviny: 600g papriček - kozích rohů, 2 střední rajčata, 80 ml dobrého oleje, 1 rovná PL soli, 2 PL plnotučné hořčice.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na ohnivá pasta,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Ohnivá pasta - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Ohnivá pasta
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|