|
Recept na Nizozemská treska
Recept na Nizozemská treska je zařazen v kategorii ryby.
K přípravě Nizozemská treska budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
2 kusy tresky, 60g cibule, 2 stroužky česneku, 1 lžíce citronové šťávy, citrón na ozdobu, 20g oleje, 2 lžičky másla, 1/2 lžičky tekutého čili, sůl..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Nizozemská treska
Recept na Nizozemská treska: Ryby omyjeme, osušíme, zbavíme kostnatých ploutviček. Z rozetřeného česneku, nasekané cibule, citrónové šťávy, soli a tekutého čili si uděláme marinádu, kterou ryby potřeme a necháme cca 1 hodinu marinovat. Na pekáček položíme pečící papír, potřeme ho jednou lžící oleje a přidáme ryby i s marinádou. Na každou rybku dáme kousíček másla. Pečeme ve vyhřáté troubě na grilu, nebo horkém vzduchu dorůžova. Podáváme s bramborem
Poznámka k receptu na Nizozemská treska: Chtěla jsem najít něco o Tresce nizozemské, ale přiznám se, že jsem nic nenašla. Jak známo, na tohle nejsem specialista:-)). Nicméně, včera jsem na tuto rybu narazila v Kauflandu a tak jsem si ji koupila s tím, že vyzkouším. Nemá téměř kosti, jen hrubou páteř a celkově je houževnatější. S touto matinádou byla skvělá, třebaže se mi ty rybky malinko kroutily.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Nizozemská treska, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Jana Remkova
- Datum vložení: 11.08.2012
- Počet porcí: 2 porce
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ryby
- Suroviny: 2 kusy tresky, 60g cibule, 2 stroužky česneku, 1 lžíce citronové šťávy, citrón na ozdobu, 20g oleje, 2 lžičky másla, 1/2 lžičky tekutého čili, sůl.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na nizozemská treska,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Nizozemská treska - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Nizozemská treska
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|