|
Recept na Nadívaná pečeně
Recept na Nadívaná pečeně je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Nadívaná pečeně budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1,5 kg vepřové pečeně vcelku plátkový sýr ( 1 balení ) 10 plátků anglické slaniny 2 menší cibule ostrý kečup, plnotučná hořčice, koření Gyros, sůl, olej.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Nadívaná pečeně
Recept na Nadívaná pečeně: Omyté a osušené maso nakrájejte na pátky, ale nedokrajujte, aby zůstalo maso vcelku. Vyšlo mi to na 8 zářezů. Z kečupu, hořčice, koření a oleje umíchejte marinádu, cibuli nakrájejte na půlkolečka. Maso osolte a v zářezech potřete marinádou a naplňte je sýrem, anglickou a cibulí. Celé maso ještě potřete marinádou, spíchněte špejlí, nebo převažte, aby pěkně drželo, zabalte do alobalu a nechte odležet, klidně přes noc. Druhý den maso přendejte do pekáče ( pekla jsem v římském hrnci ), mírně podlijte a zakryté upečte doměkka. Před dopečením odkryjte a nechte zčervenat. Krájejte vždy dva plátky s náplní. Zbylou cibuli a anglickou jsem pokrájela a dala spolu s masem péct.
Poznámka k receptu na Nadívaná pečeně: Procházela jsem staré časopisy, tento recept mě zaujal, tak jsem ho vyzkoušela. Měli jsme se šťouchaným bramborem, byla to mňamka.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Nadívaná pečeně, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: xxx
- Datum vložení: 07.10.2014
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 1,5 kg vepřové pečeně vcelku plátkový sýr ( 1 balení ) 10 plátků anglické slaniny 2 menší cibule ostrý kečup, plnotučná hořčice, koření Gyros, sůl, olej
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na nadívaná pečeně,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Nadívaná pečeně - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Nadívaná pečeně
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|