|
Recept na Moučníček plný ovoce
Recept na Moučníček plný ovoce je zařazen v kategorii moučníky - Řezy.
K přípravě Moučníček plný ovoce budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
těsto: 300 g polohrubé mouky, 1/2 prášku do pečiva, 200-250 g jemného krystalového cukru, 3 velké lžíce kakaa, 2 lžíce oleje, 80 g rozpuštěného másla(nebo Hery), 250 ml mléka, 2 vejce, 3 broskve(nebo úměrně jiného ovoce). krém: 2 vanilkové pudinky, 700 ml mléka, 1-2 lžíce kakaa, 100 g másla(Hery), 3 lžíce krystalového jemného cukru, 1 vanilkový cukr, 3-4 broskve. navrch: 1-2 šlehačky, 1-2 ztužovače šlehačky, 1 vanilkový cukr, čokoláda-nemusí být..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Moučníček plný ovoce
Recept na Moučníček plný ovoce: Na těsto si všechny ingredience dáme do mísy a buď zpracujeme vařečkou, nebo prošleháme, až vznikne pěkně vazké těsto. Broskve, či jiné ovoce si nakrájíme na kousky a jemně vmícháme do těsta, pak vylijeme na plech s pečícím papírem a pečeme ve středně vyhřáté troubě, kolem 20 minut. Mezi tím si uvaříme pudink s vanilkovým cukrem a 2 lžícemi krystalového cukru a necháme ho zchladnout. K němu pak přidáme kakao, máslo, zbylý cukr a vyšleháme do hladkého krému, který namažeme na vychladlý korpus, který máme upečený. Na krém naskládáme broskve, které jsme si nakrájeli na plátky a nakonec si vyšleháme šlehačku s vanilkovým cukrem a ztužovačem, kterou natřeme navrch broskví. Můžeme ještě ozdobit, třeba čokoládou.
Poznámka k receptu na Moučníček plný ovoce: Krém jsem si namíchala sama a těsto dělám už léta, tak ani nevím odkud pochází. Co vím je to, že je to balada dobrota!
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Moučníček plný ovoce, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Bibinka (Janinka)
- Datum vložení: 16.11.2011
- Počet porcí: 1 plech
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Moučníky - Řezy
- Suroviny: těsto: 300 g polohrubé mouky, 1/2 prášku do pečiva, 200-250 g jemného krystalového cukru, 3 velké lžíce kakaa, 2 lžíce oleje, 80 g rozpuštěného másla(nebo Hery), 250 ml mléka, 2 vejce, 3 broskve(nebo úměrně jiného ovoce). krém: 2 vanilkové pudinky, 700 ml mléka, 1-2 lžíce kakaa, 100 g másla(Hery), 3 lžíce krystalového jemného cukru, 1 vanilkový cukr, 3-4 broskve. navrch: 1-2 šlehačky, 1-2 ztužovače šlehačky, 1 vanilkový cukr, čokoláda-nemusí být.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na moučníček plný ovoce,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Moučníček plný ovoce - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Moučníček plný ovoce
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|