|
Recept na Lepenice z brambor zbylých od oběda
Recept na Lepenice z brambor zbylých od oběda je zařazen v kategorii bramborová jídla.
K přípravě Lepenice z brambor zbylých od oběda budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 velká cibule - drobně nakrájet sádlo brambory uvařené s kmínem kysané zelí - nechat odkapat a je-li potřeba, tak trochu překrájet škvarky - nejsou nezbytné, ale jsou moc dobré.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Lepenice z brambor zbylých od oběda
Recept na Lepenice z brambor zbylých od oběda: Drobně nakrájenou cibuli osmažit na sádle do zlatohněda. Na druhé pánvi rozpustit lžíci sádla, na něm trochu opéct mírně rozšťouchané brambory (jen je pomačkám vidličkou), které zbyly od oběda, ale mohou být i čerstvě uvařené. Pak do nich vmíchat odkapané zelí a chvíli prohřát. Na talíři posypat škvarky a teplou cibulkou. Ani maso nemusí být, ale kdo chce, může si přidat třeba uzené.
Poznámka k receptu na Lepenice z brambor zbylých od oběda: Lepenici mám moc ráda a dělám ji takto často - je rychle hotová a využiji zbytky. Byla zrovna včera k večeři. Tato lepenice je trochu jiná, než ostatní zde uvedené, ale také moc dobrá.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Lepenice z brambor zbylých od oběda, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Nadja (Naďa)
- Datum vložení: 10.03.2013
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Bramborová jídla
- Suroviny: 1 velká cibule - drobně nakrájet sádlo brambory uvařené s kmínem kysané zelí - nechat odkapat a je-li potřeba, tak trochu překrájet škvarky - nejsou nezbytné, ale jsou moc dobré
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na lepenice z brambor zbylých od oběda,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Lepenice z brambor zbylých od oběda - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Lepenice z brambor zbylých od oběda
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|