|
Recept na Kuřecí sádlo - jeho zpracování
Recept na Kuřecí sádlo - jeho zpracování je zařazen v kategorii pro začátečníky.
K přípravě Kuřecí sádlo - jeho zpracování budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
sádlo vyndané z kuřete trocha vody.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Kuřecí sádlo - jeho zpracování
Recept na Kuřecí sádlo - jeho zpracování: V poslední době dosti často koupím kuře nebo jeho díly, které přímo oplývají sádlem. Původně jsem ho vyhazovala,ale teta mi poradila,že i toto sádlo lze vyškvařit a dále používat; moc dobré je přidávat ho do těsta na buchty - jsou potom křehčí. Tak tedy jak na to: Kuře opláchnu a vytrhám z něj většinu sádla - nejvíce bývá v zadní části trupu. Dám do kastrůlku, podliji lžicí vody a na malém plameni nechám škvařit za občasného míchání. Podle potřeby část tekutého sádla sliji, zbytek nechám škvařit dál. Když škvarečky začínají růžovět,vyberu ty větší kusy, rozkrájím je na drobno,vrátím zpět a doškvařím. Pak sádlo scedím,škvarečky vymačkám a obojí používám stejně jako sádlo a škvarky vepřové. I toto sádlo,stejně jako vepřové,lze také škvařit v mikrovlnce. Nejprve na poloviční výkon a přikryté. Čas nastavím na 4-5 min.,pak promíchám,tekuté sádlo odliju a dál pokračuji stejně, dokud není sádlo zcela vyškvařeno.
Poznámka k receptu na Kuřecí sádlo - jeho zpracování: Toto sádlo musí být v lednici - v pokojové teplotě je tekuté. Škvaření sádla v mikrovlnce: 1/ http://www.labuznik.com/recipe.php?ID=17489 2/ http://www.toprecepty.cz/df_forum.php?forum=434
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kuřecí sádlo - jeho zpracování, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Nadja (Naďa)
- Datum vložení: 10.07.2010
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Pro začátečníky
- Suroviny: sádlo vyndané z kuřete trocha vody
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kuřecí sádlo - jeho zpracování,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kuřecí sádlo - jeho zpracování - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kuřecí sádlo - jeho zpracování
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|