|
Recept na Knäckebrod - jemný křupavý chléb
Recept na Knäckebrod - jemný křupavý chléb je zařazen v kategorii slané pečivo.
K přípravě Knäckebrod - jemný křupavý chléb budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
200 g hladkej žitnej múky, 200 g hrubej žitnej múky, 160 g studeného masla, 250 ml studeného mlieka, 1 a 1/2 PL práškového cukru, 1/2 PL soli, slnečnicový olej.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Knäckebrod - jemný křupavý chléb
Recept na Knäckebrod - jemný křupavý chléb: Do misy preosejeme obe múky, zmiešame s cukrom, soľou, pridáme pokrájané maslo a studeným mliekom spracujeme na hladké cesto, ktoré odložíme aspoň na 1 hodinu do chladničky. Vychladené cesto rozvaľkáme na jemne pomúčenej doske na hrúbku stebla do tvaru obdlžníka a popicháme vidličkou. Vyvaľkané cesto pokrájame na obdlžniky, ktoré dáme na plech s pečiacim papierom. Potrieme olejom. Pečieme na 220 stupňoch 10-12 minút. Podávame vychladnuté samostatne, ako prílohu alebo potreté nátierkou či rôzne obložené.
Poznámka k receptu na Knäckebrod - jemný křupavý chléb: Zdroj: švédsky recept.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Knäckebrod - jemný křupavý chléb, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Meszarosovabolya
- Datum vložení: 17.01.2011
- Počet porcí: 1 dávka
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Slané pečivo
- Suroviny: 200 g hladkej žitnej múky, 200 g hrubej žitnej múky, 160 g studeného masla, 250 ml studeného mlieka, 1 a 1/2 PL práškového cukru, 1/2 PL soli, slnečnicový olej
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na knäckebrod - jemný křupavý chléb,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Knäckebrod - jemný křupavý chléb - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Knäckebrod - jemný křupavý chléb
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|