Recept na Kastrolková roštěná
Recept na Kastrolková roštěná je zařazen v kategorii hovězí maso.
K přípravě Kastrolková roštěná budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
4 plátky hovězí roštěné 8 středně velkých brambor 250 g žampionů 150 g libovější anglické slaniny 2 cibule 3 stroužky česneku 1 masox 2 lžíce plnotučné hořčice granulovaná jíška olej sůl pepř.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Kastrolková roštěná
Recept na Kastrolková roštěná: Plátky masa naklepeme paličkou a na okrajích nařízneme. Osolíme, opepříme a opečeme po obou stranách na trošce oleje. Maso vyjmeme a ve výpeku opečeme proužky slaniny a cibule. Maso vrátíme zpět a přidáme rozetřený česnek, plnotučnou hořčici a masox. Zalijeme vodou a pod pokličkou dusíme asi 45 minut. Poté zahustíme trochou granulované jíšky, ale omáčka nesmí být příliš hustá. Brambory oloupeme a syrové nakrájíme na plátky. Do zapékací nádoby naskládáme polovinu z množství brambor, mírně je osolíme a opepříme. Poklademe je plátky masa a čtvrtkami žampionů. Zakryjeme zbytkem brambor, které také mírně osolíme a opepříme a zalijeme vodou tak, aby bylo vše ponořené. Pečeme v troubě, vyhřáté na 180 stupňů asi 40 minut.
Poznámka k receptu na Kastrolková roštěná: Drungilo - to je bašta
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kastrolková roštěná, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: dzungila (Andrea)
- Datum vložení: 06.02.2012
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Hovězí maso
- Suroviny: 4 plátky hovězí roštěné 8 středně velkých brambor 250 g žampionů 150 g libovější anglické slaniny 2 cibule 3 stroužky česneku 1 masox 2 lžíce plnotučné hořčice granulovaná jíška olej sůl pepř
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kastrolková roštěná,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kastrolková roštěná - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kastrolková roštěná
|
|