Recept na Jemná roláda z mletého masa
Recept na Jemná roláda z mletého masa je zařazen v kategorii mleté maso.
K přípravě Jemná roláda z mletého masa budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
500 g mletého masa 1 šlehačka (nejlépe v pytlíku) koření dle libosti sůl plnotučná hořčice šunka 4 vejce 1 Moravanka - sterilovaná zeleninová směs s feferonkou.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Jemná roláda z mletého masa
Recept na Jemná roláda z mletého masa: Mleté maso okořeníme, zalijeme šlehačkou, promícháme a necháme alespoň hodinku rozležet v lednici. Poté si namočíme vlažnou vodou větší igelitový sáček nebo potravinovou fólii a rozprostřeme na ni masovou směs. Tu potřeme hořčicí, poklademe šunku, dále usmažené vejce a nakonec Moravanku. Uchopíme za konce fólii a začneme stáčet do rolády. Pokud si budeme ruce máčet ve vlažné vodě, bude se nám lépe pracovat. Poté přendáme na plech a ve vyhřáté troubě pečeme na 180 stupňů cca 40 min. Potíráme průběžně vodou, aby nám roláda nepopraskala.
Poznámka k receptu na Jemná roláda z mletého masa: Já osobně plech nevymazávám, peči na pečícím papíru, který zlehka potřu olejem. Z této gramáže tvořím dvě menší rolády.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Jemná roláda z mletého masa, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Lucie29
- Datum vložení: 11.07.2012
- Počet porcí: 5
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Mleté maso
- Suroviny: 500 g mletého masa 1 šlehačka (nejlépe v pytlíku) koření dle libosti sůl plnotučná hořčice šunka 4 vejce 1 Moravanka - sterilovaná zeleninová směs s feferonkou
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na jemná roláda z mletého masa,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Jemná roláda z mletého masa - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Jemná roláda z mletého masa
|
|