|
Recept na Jehněčí hřbet na fazolkách
Recept na Jehněčí hřbet na fazolkách je zařazen v kategorii jiné maso.
K přípravě Jehněčí hřbet na fazolkách budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 kg jahňacieho chrbta, 2 cibule, 1 hlavička cesnaku, 2 bobkové listy, 5 guličiek nového korenia, 5 guličiek borievok ( jalovec ) 500 g fazuľových strukov, 100 g údenej slaniny, soľ Pasta : 1 lyžica kremžskej horčice, 1 lyžica oleja, soľ, mleté čierne korenie.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Jehněčí hřbet na fazolkách
Recept na Jehněčí hřbet na fazolkách: Prísady na pastu dobre premiešame a potrieme ňou jahňací chrbát. Uložíme do pekáča a obložíme kolieskami cibule a na polovicu rozdelenou hlávkou cesnaku ( so šupkou ). Pridáme bobkový list, nové korenie, borievky, podlejeme vodou a zakryté dusíme v rúre 40 min. Potom chrbát otočíme, opäť podlejeme vriacou vodou a zakryté pečieme ďalších 40 minút. Medzitým rozškvaríme na kocky narezanú slaninu a na nej opekáme narezanú fazuľku asi 10 min ( možno troška podliať vodou ). Podľa potreby dosolíme. Upečený chrbát odkryjeme, cesnak vytlačíme zo šupky do výpeku, rozložíme dookola pripravenú fazuľku a odkryté pečieme ešte 15 minút ( ak treba, podlejeme vriacou vodou tak, aby bol dostatok šťavy ). Podávame s knedlíkmi z kukuričnej polenty.
Poznámka k receptu na Jehněčí hřbet na fazolkách: Polentové knedlíky nájdete tu : http://www.toprecepty.cz/recept/33507-polentove-kn...
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Jehněčí hřbet na fazolkách, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: tejaja
- Datum vložení: 11.06.2013
- Počet porcí: 3
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Jiné maso
- Suroviny: 1 kg jahňacieho chrbta, 2 cibule, 1 hlavička cesnaku, 2 bobkové listy, 5 guličiek nového korenia, 5 guličiek borievok ( jalovec ) 500 g fazuľových strukov, 100 g údenej slaniny, soľ Pasta : 1 lyžica kremžskej horčice, 1 lyžica oleja, soľ, mleté čierne korenie
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na jehněčí hřbet na fazolkách,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Jehněčí hřbet na fazolkách - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Jehněčí hřbet na fazolkách
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|