|
Recept na Indické květákové "SABDŽÍ"
Recept na Indické květákové "SABDŽÍ" je zařazen v kategorii bezmasá jídla.
K přípravě Indické květákové "SABDŽÍ" budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Hlávkové bílé zelí, květák, směs hub (já mám lesní mražené), brambory, cibule, česnek, mletá sladká paprika, ostřejší curry, rajský protlak, římský nebo obyč.mletý kmín, masox, olej, sůl, na dochucení trocha sójové omáčky..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Indické květákové "SABDŽÍ"
Recept na Indické květákové "SABDŽÍ": Na oleji zpěníme cibuli, přidáme všechna koření, trochu necháme zavonět, přimícháme rajský protlak, česnek a rozdrobíme masox. Do tohoto základu dáme podusit nakrájené zelí, osolíme a dusíme do poloměkka. V této fází přidáme na růžičky rozebraný květák, na kostky brambory a houby. Ve finále můžeme dochutit, každý podle sebe, sójovou omáčkou.
Poznámka k receptu na Indické květákové "SABDŽÍ": Tak jsem si dnes koupila zelí i květák a zítra jdu Andreo do něj. Mam chuť na něco bezmasého a tohle se mi zdá být "ono". Jen nemám protlak, tak dám drcená rajčata...snad to neubere na chuti.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Indické květákové "SABDŽÍ", kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: 1974andrea
- Datum vložení: 21.07.2011
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Bezmasá jídla
- Suroviny: Hlávkové bílé zelí, květák, směs hub (já mám lesní mražené), brambory, cibule, česnek, mletá sladká paprika, ostřejší curry, rajský protlak, římský nebo obyč.mletý kmín, masox, olej, sůl, na dochucení trocha sójové omáčky.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na indické květákové "sabdŽÍ",
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Indické květákové "SABDŽÍ" - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Indické květákové "SABDŽÍ"
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|