|
Recept na Hruškové mlsání
Recept na Hruškové mlsání je zařazen v kategorii moučníky - nepečené a mražené.
K přípravě Hruškové mlsání budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
3 větší tvrdší hrušky 1 sáček Galaretky s angreštovou příchutí/ochucená,oslazená sypká želetina zakoupena v Lidlu šťáva z 1 citronu 400 ml vody na dozdobení pár hruškových plátků čokoládový toping dále budeme potřebovat silikonové formičky na muffiny,nebo jiné tvořítka potravinářská folie.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Hruškové mlsání
Recept na Hruškové mlsání: Formičky, nebo misky ve kterých budeme“hruškové mlsání“chladit vyložíme potravinářskou folií, nebo sáčkem, pro pozdější snadné vyklopení. Silikonové vykládat nemusíme. Do hrnce dáme 400ml vody a uvedeme k varu. Hrušky opláchneme, oloupeme a rozřízneme na čtvrtiny. Vyřízneme jadřince a hrušky nastrouháme na hrubém slzičkovém struhadle. Nastrouhané hrušky dáme na 5minut do vařící vody a poté odstavíme ze sporáku. Přidáme citronovou šťávu, želatinu a přibližně 3minuty mícháme, dokud se želatina úplně nerozpustí. Ihned plníme do připravených formiček. Vidličkou náplň malinko urovnáme a dáme na 4hodiny vychladit do lednice. Nevadí, pokud necháme uležet do druhého dne. Po vychlazení vyklopíme na talíř a dozdobíme.
Poznámka k receptu na Hruškové mlsání: Mám doma dospělého mlsouna. Protože nejsem v pečení sladkostí dost zručná, tak sem tam dělám tyto želatinovo-ovocné rychlovky. Podobně dělávám s višňovým kompotem a galaretkou s višňovou příchutí, nebo něco jahodového:-)V létě s použitím čerstvého ovoce. Galaterku s příchutí višeň,jahoda a angrešt mívají běžně v Lidlu. Cena se pohybuje od 10 do 14,-kč. Doufám,že to nebudete brát jako reklamu na určitý výrobek. Dávám to zde hlavně pro nenáročnou přípravu s chutným výsledkem:-) Do podobných přidávám opravdu velice podobný recept:-)
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Hruškové mlsání, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Anna Kocikova (Drahuš)
- Datum vložení: 26.04.2014
- Počet porcí: 680ml hotové ovocné hmoty
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Moučníky - Nepečené a mražené
- Suroviny: 3 větší tvrdší hrušky 1 sáček Galaretky s angreštovou příchutí/ochucená,oslazená sypká želetina zakoupena v Lidlu šťáva z 1 citronu 400 ml vody na dozdobení pár hruškových plátků čokoládový toping dále budeme potřebovat silikonové formičky na muffiny,nebo jiné tvořítka potravinářská folie
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na hruškové mlsání,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Hruškové mlsání - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Hruškové mlsání
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|