|
Recept na Hovězí plátky ve slanině s paprikovou omáčkou a kuličkovou mrkvičkou
Recept na Hovězí plátky ve slanině s paprikovou omáčkou a kuličkovou mrkvičkou je zařazen v kategorii hovězí maso.
K přípravě Hovězí plátky ve slanině s paprikovou omáčkou a kuličkovou mrkvičkou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
6 plátků hovězího masa (zadní, krk) 1 větší cibule. 6 plátků prorostlé slaniny 1 papriková pasta v tubě (160 g) 1 sáček kuličkové mrkvičky (6 kuliček na porci) olej, sůl, pepř, nové koření, bobkový list, instantní jíška.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Hovězí plátky ve slanině s paprikovou omáčkou a kuličkovou mrkvičkou
Recept na Hovězí plátky ve slanině s paprikovou omáčkou a kuličkovou mrkvičkou: Na troše oleje orestujeme středně velké plátky hovězího masa, aby se maso zatáhlo, a podlijeme zlehka trochou vody a vložíme na třetiny rozkrojenou středně velkou cibuli, 4 kuličky pepře, 4 kuličky nového koření, 2 bobkové lístky a osolíme. Dusíme tzv. ve vlastní šťávě, dokud maso není krásně měkké. Maso poté vyjmeme, a dáme stranou. Vzniklou šťávu přecedíme, propasírujeme již rozvařenou cibuli a zredukujeme na cca3/4 litru. Do tohoto vývaru vymačkáme celou tubu paprikové pasty a vložíme 18 kuliček mrkvičky. Necháme lehce provařit, tak aby mrkvičky změkly. Výslednou omáčku lehce zahustíme světlou instantní jíškou. Udušené hotové plátky hovězího masa obalíme jednotlivě v plátku slaniny a opečeme z obou stran na teflonové pánvi do křupava. Příloha vařená rýže.
Poznámka k receptu na Hovězí plátky ve slanině s paprikovou omáčkou a kuličkovou mrkvičkou: Papriková pasta oranžová verze - viz. foto Mrkvička kuličková - zakoupena v Maďarsku - viz foto
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Hovězí plátky ve slanině s paprikovou omáčkou a kuličkovou mrkvičkou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Colombo65 (Otto Plášek)
- Datum vložení: 08.09.2010
- Počet porcí: 3
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Hovězí maso
- Suroviny: 6 plátků hovězího masa (zadní, krk) 1 větší cibule. 6 plátků prorostlé slaniny 1 papriková pasta v tubě (160 g) 1 sáček kuličkové mrkvičky (6 kuliček na porci) olej, sůl, pepř, nové koření, bobkový list, instantní jíška
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na hovězí plátky ve slanině s paprikovou omáčkou a kuličkovou mrkvičkou,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Hovězí plátky ve slanině s paprikovou omáčkou a kuličkovou mrkvičkou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Hovězí plátky ve slanině s paprikovou omáčkou a kuličkovou mrkvičkou
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|