|
Recept na Hamburger Classic
Recept na Hamburger Classic je zařazen v kategorii hovězí maso.
K přípravě Hamburger Classic budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1,2 kg mletého masa mix ( vepřové, hovězí, může být pouze hovězí nebo vepřové, já si oblíbil mix ) 8 ks sezamových housek na hamburgery ( v každém supermarketu by je měli mít ) 8 ks ledového salátu ( pokud jej nevyužijete zbytek na něco jiného, kupte menší plátek 1 ks ) 8 plátků sýru Cheddar 2 ks cibule 2 ks rajčata 1 sklenice tatarské omáčky 1 balení kečupu 1 hrst soli 1 hrst pepře.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Hamburger Classic
Recept na Hamburger Classic: Osvědčený recept na hamburgery, které díky oblíbenosti tohoto jídla v rodině dělám poměrně často :-) 1. Nejprve vezmeme mleté maso a promícháme ho s pepřem, solí a Worcesterovou omáčkou. Poté z masa vytvoříme 8 placiček ( měly by mít tak kolem 15 cm v průměru, tloušťka přes 1 cm, při opečení na pánvi se pak smrsknou na velikost housek ). 2. Připravte si cheddar. Pokud máte plátkový sýr tavený ( který se dává do toastů ), je také dobrý. Placičky opečeme na těžší pánvi nad středním plamenem. Opékáme 2 minuty a poté placičky obrátíme. Nyní na opečenou stranu každé placky připlácněte plátek sýra. Opékáme další dvě minuty než placky dáme na talíř a můžeme sestavit hamburger. 3. To, jak si sestavíte svůj hambáč, zálaží čistě na vás, ale klasicky to dělám takto: (odspoda nahoru) spodní housku potřu kečupem a tatarkou, poté vložím maso s rozteklým sýrem, pak cibulku, list salátu, rajče, a horní housku opět potřu kečupem-tatarkou (nebo jiným dresingem dle chuti). Samozřejmě něco mužete vynechat, nebo naopak přidat, podle chuti. Doufám, že vám tento recept pomohl udělat vám vydatnou večeři (nebo oběd) v americkém stylu. :-)
Poznámka k receptu na Hamburger Classic: casino: Naprosto nechápu, proč oslovujete mne kvůli téměř dva roky starému komentáři Účast neregistrovaných řešte s adminy.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Hamburger Classic, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Nikolsusu
- Datum vložení: 26.07.2012
- Počet porcí: 8
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Hovězí maso
- Suroviny: 1,2 kg mletého masa mix ( vepřové, hovězí, může být pouze hovězí nebo vepřové, já si oblíbil mix ) 8 ks sezamových housek na hamburgery ( v každém supermarketu by je měli mít ) 8 ks ledového salátu ( pokud jej nevyužijete zbytek na něco jiného, kupte menší plátek 1 ks ) 8 plátků sýru Cheddar 2 ks cibule 2 ks rajčata 1 sklenice tatarské omáčky 1 balení kečupu 1 hrst soli 1 hrst pepře
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na hamburger classic,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Hamburger Classic - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Hamburger Classic
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|