|
Recept na Guláš Samuraj z Budapeště
Recept na Guláš Samuraj z Budapeště je zařazen v kategorii hovězí maso.
K přípravě Guláš Samuraj z Budapeště budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1/2 kg pěkného zadního hovězího masa 6 velkých cibulí olej sůl pepř mletá červená paprika 3 dcl kečupu 2 šálky vody 1-3 feferonky.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Guláš Samuraj z Budapeště
Recept na Guláš Samuraj z Budapeště: Maso nakrájíme na nudličky. Cibuli nakrájíme klasicky jako na guláš. Cibuli osmažíme na oleji dorůžova, přidáme maso, prudce orestujeme, posolíme, popepříme, popaprikujeme, promícháme, zalijeme kečupem a vodou a dusíme. Občas promícháme a po změknutí masa přidáme na posledních 5 minut feferonky, kdo jak má rád a snese. Podáváme s pečivem, hranolkama, americkýma bramborama. Výtečné, pokud se zapíjí sektem.
Poznámka k receptu na Guláš Samuraj z Budapeště: Maso a cibule musí být v souladu ne na váhu, ale na objem. Pokud bude někdo dělat jinou váhu, než je uvedena, tak prosím neporušte pravidlo, jaká hromádka masa, taková hromádka cibule.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Guláš Samuraj z Budapeště, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: pbarva
- Datum vložení: 01.07.2010
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Hovězí maso
- Suroviny: 1/2 kg pěkného zadního hovězího masa 6 velkých cibulí olej sůl pepř mletá červená paprika 3 dcl kečupu 2 šálky vody 1-3 feferonky
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na guláš samuraj z budapeště,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Guláš Samuraj z Budapeště - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Guláš Samuraj z Budapeště
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|