|
Recept na Fazole dvou chutí a barev
Recept na Fazole dvou chutí a barev je zařazen v kategorii luštěniny.
K přípravě Fazole dvou chutí a barev budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Sterilizované fazole - plechovka bílých v čili omáčce, plechovka červených fazolí ve slaném nálevu. Do bílých fazolí: Trošičku vody, cca lžíce čili, sůl, pepř podle chuti. Do červených fazolí: trošičku vody, lžička cukru, lžička octu, sůl, pepř podle chuti. Do obou směsí stejně: 1 menší cibule, trochu oleje, trocha hladké mouky na zahuštění.-Zásmažku rozdělíme do obou fazolí stejným dílem. Dále potřebujeme: 2 vejce a 2 malé klobásy podle vlastního uvážení a chuti. Může být i párek..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Fazole dvou chutí a barev
Recept na Fazole dvou chutí a barev: Do jednoho kastrůlku vylijeme čili fazole, zalejeme malým množstvím vody a necháme jen mírně probublat. Přidáme čili a podle chuti sůl a pepř. Do druhého kastrůlku nalijeme propláchnuté červené fazole, zalijeme malým množstvím vody a necháme také jen probublat, aby se nám nerozvařily. Oba dva kastrůlky zahustíme zásmažkou z jedné cibule, trochy oleje a hladké mouky a provaříme. Červené fazole dochutíme octem a cukrem. Na talíř si dáme naběračku čevených fazolí a naběračku bílých fazolí. Opečeme si 2 klobásky a usmažíme 2 volská oka. Na čili fazole si dáme opečenou klobásku, na sladkokyselé fazole si dáme volské oko. Podáváme s chlebem.
Poznámka k receptu na Fazole dvou chutí a barev: Toto jídlo bych nazvala DUO Jiří a Jan. Vymysleli ho můj zeť a syn v restauraci, kde vařili. Chlapi, co se chodili k nim najíst si nemohli tento barevný talíř vynachválit. Samozřejmě, že si můžete uvařit fazole klasicky ze sáčku-namočit atd..
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Fazole dvou chutí a barev, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Jana Remkova
- Datum vložení: 14.09.2011
- Počet porcí: 2 porce
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Luštěniny
- Suroviny: Sterilizované fazole - plechovka bílých v čili omáčce, plechovka červených fazolí ve slaném nálevu. Do bílých fazolí: Trošičku vody, cca lžíce čili, sůl, pepř podle chuti. Do červených fazolí: trošičku vody, lžička cukru, lžička octu, sůl, pepř podle chuti. Do obou směsí stejně: 1 menší cibule, trochu oleje, trocha hladké mouky na zahuštění.-Zásmažku rozdělíme do obou fazolí stejným dílem. Dále potřebujeme: 2 vejce a 2 malé klobásy podle vlastního uvážení a chuti. Může být i párek.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na fazole dvou chutí a barev,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Fazole dvou chutí a barev - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Fazole dvou chutí a barev
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|