Recept na Dušené kuřecí na majonéze
Recept na Dušené kuřecí na majonéze je zařazen v kategorii drůbeží maso.
K přípravě Dušené kuřecí na majonéze budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
450g vykosteneho kuracieho masa sol mlete cierne korenie mleta sladka paprika 1/2 lyzicky Garam masala 2 plne lyzice majonezy (pouzila som bezvajecnu, dietnu) 1 lyzica kecupu voda.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Dušené kuřecí na majonéze
Recept na Dušené kuřecí na majonéze: Maso nasolime a dame opekat na rozohriaty olej. Opekame len z jednej strany. Vrch poprasime ciernym korenim a sladkou paprikou, troska podlejeme a zakryte dusime na slabom ohni asi 20 minut. Kontrolujeme, ci sa voda nevyvarila. Potom poprasime garam masala korenim a prilejeme majonezu zmiesanu s kecupom. Ak treba podlejeme este trochou vody a zakryte dodusime este asi 20 minut.
Poznámka k receptu na Dušené kuřecí na majonéze: Tento recept nie je moj vymysel, ale skor nedostatok surovin k inemu receptu. Vychadzala som zo zakladu receptu od Janky Ali http://www.toprecepty.cz/recept/10344-kuracie-prsi... http://ssalonis.blogspot.com/2010/03/dusene-kuraci...
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Dušené kuřecí na majonéze, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: michsamant
- Datum vložení: 11.05.2010
- Počet porcí: 50 ks
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Drůbeží maso
- Suroviny: 450g vykosteneho kuracieho masa sol mlete cierne korenie mleta sladka paprika 1/2 lyzicky Garam masala 2 plne lyzice majonezy (pouzila som bezvajecnu, dietnu) 1 lyzica kecupu voda
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na dušené kuřecí na majonéze,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Dušené kuřecí na majonéze - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Dušené kuřecí na majonéze
|
|