Recept na Čokoládové sušenky pre alergikov
Recept na Čokoládové sušenky pre alergikov je zařazen v kategorii moučníky - drobné pečivo.
K přípravě Čokoládové sušenky pre alergikov budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 väcsie vajce 125g zmäknuteho masla 100g ovocneho cukru 175g tmavej cokolady na varenie, min. 55% kakao 1/2 vanilkovej aromy 40g nasekanych orechov 250g ryzovej muky 1 lyzicka prasku do peciva sol.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Čokoládové sušenky pre alergikov
Recept na Čokoládové sušenky pre alergikov: Cokoladu nahrubo posekame a nejaku cast odlozime na posypanie. Vsetky ostatne suroviny bud vymiesame v kuchynskom robote, alebo v pekarni. Z cesta robime placky o priemere asi 7cm a vysoke asi 8mm, ukladame na plech. Posypeme nasekanou cokoladou. Pecieme vo vyhriatej rure na 200°C asi 12min.
Poznámka k receptu na Čokoládové sušenky pre alergikov: Alergia na: hlavne lepok a psenica, mlieko, cukor. Pri prisnej diete je mozne zamenit maslo za Heru a cokoladu za orechy. Pripadne odobrat 1PL muky a pridat 1PL kakaa.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Čokoládové sušenky pre alergikov, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: ercicka (Erika)
- Datum vložení: 17.02.2010
- Počet porcí: 16ks, na jeden plech
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Moučníky - Drobné pečivo
- Suroviny: 1 väcsie vajce 125g zmäknuteho masla 100g ovocneho cukru 175g tmavej cokolady na varenie, min. 55% kakao 1/2 vanilkovej aromy 40g nasekanych orechov 250g ryzovej muky 1 lyzicka prasku do peciva sol
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na Čokoládové sušenky pre alergikov,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Čokoládové sušenky pre alergikov - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Čokoládové sušenky pre alergikov
|
|