|
Recept na Chřupavé patizonové podkovičky plněné sýrem
Recept na Chřupavé patizonové podkovičky plněné sýrem je zařazen v kategorii zeleninová jídla.
K přípravě Chřupavé patizonové podkovičky plněné sýrem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 vacsi patizon, vegetu podla chuti, 150g struhaneho ementalu, 3 vajcia, 3 pretlacene strucky cesnaku, hladku muku a struhanku na obalovanie, sol, olej.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Chřupavé patizonové podkovičky plněné sýrem
Recept na Chřupavé patizonové podkovičky plněné sýrem: Ocisteny patizon bez jadierok nakrajame na tenke podkovicky a mierne zasypeme vegetou. struhany emental a cesnak vymiesame s 1 vajickom. touto zmesou vzdy potrieme jednu stranu podkovicku a spojime s druhym platkom. takto zlepene podkovicky obalime v trojobale a vyprazame na oleji, odkryte .
Poznámka k receptu na Chřupavé patizonové podkovičky plněné sýrem: Tento (s fotopostupom) a moje dalsie recepty najdete na http://chalupnikovi.com/recepty/?p=954
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Chřupavé patizonové podkovičky plněné sýrem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: vybusna
- Datum vložení: 25.11.2009
- Počet porcí: 4 porcie
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Zeleninová jídla
- Suroviny: 1 vacsi patizon, vegetu podla chuti, 150g struhaneho ementalu, 3 vajcia, 3 pretlacene strucky cesnaku, hladku muku a struhanku na obalovanie, sol, olej
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na chřupavé patizonové podkovičky plněné sýrem,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Chřupavé patizonové podkovičky plněné sýrem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Chřupavé patizonové podkovičky plněné sýrem
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|