Recept na Candát po vsetínsku
Recept na Candát po vsetínsku je zařazen v kategorii ryby.
K přípravě Candát po vsetínsku budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
4 menší candáti 20 dkg anglické slaniny sůl,pepř, sladká mletá paprika mouka na poprášení velká cibule šlehačka 250 ml.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Candát po vsetínsku
Recept na Candát po vsetínsku: Menší plech poklademe plátky slaniny a posypeme nahrubo nakrájenou cibulí. Ryby nasolíme, opepříme, položíme na plech, posypeme paprikou a lehce zaprášíme moukou. Mírně podlijeme a dáme péci na 180 stupňů cca 15 minut. Vidličkou zjistíme měkkost masa. Pokud je téměř hotové, zalijeme šlehačkou a necháme dopéci.
Poznámka k receptu na Candát po vsetínsku: Příloha - brambory.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Candát po vsetínsku, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: hemriettas
- Datum vložení: 05.05.2014
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ryby
- Suroviny: 4 menší candáti 20 dkg anglické slaniny sůl,pepř, sladká mletá paprika mouka na poprášení velká cibule šlehačka 250 ml
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na candát po vsetínsku,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Candát po vsetínsku - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Candát po vsetínsku
|
|