|
Recept na Biftek po židovsku
Recept na Biftek po židovsku je zařazen v kategorii hovězí maso.
K přípravě Biftek po židovsku budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
80 dkg hovězí svíčkové, 6 dkg slaniny, 15 dkg kečupu, sklenka vína, 20 dkg žampionů, 6 lžic oleje, 2 lžíce másla, 3 rajčata, 2 bobkové listy, 1 lžíce hladké mouky, jalovčinky, pepř a sůl.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Biftek po židovsku
Recept na Biftek po židovsku: Z odblaněné očištěné svíčkové nakrájíme bifteky, mírně je naklepeme paličkou, protkneme slaninou, osolíme, opepříme, posypeme drcenými jalovčičkami, pokapeme červeným vínem a necháme v chladu proležet. Před tepelnou úpravou posypeme bifteky, z jedné strany moukou a opékáme je na oleji 4 - 5 minut po každé straně. Hotové bifteky vyjmeme z pánve, do vypeku přidáme na plátky nakrájené očištěné žampiony, 2 bobkové listy a dávku kečupu. Mírně zalijeme vodou a zjemníme máslem. Při podávání položíme na bifteky půlky oloupaných rajčat a přelijeme připravenou šťávou. Podáváme s pečenými brambory nebo hranolky.
Poznámka k receptu na Biftek po židovsku: tak tak, buďto maso, nebo mléko - dohromady ne, ani stejné nádobí by se nemělo používat... někde mají jednu stranu kuchyně masovou a druhou protilehlou stejnou mléčnou, kdo na to nemá prostředky, tak aspoň nádobí a nástroje napřed umyje... i restauraci mají na jedné straně masovou a na druhé mléčnou, ale spolu se maso a mléko nejí...
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Biftek po židovsku, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: www.toprecepty.cz
- Datum vložení: 16.04.2008
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Hovězí maso
- Suroviny: 80 dkg hovězí svíčkové, 6 dkg slaniny, 15 dkg kečupu, sklenka vína, 20 dkg žampionů, 6 lžic oleje, 2 lžíce másla, 3 rajčata, 2 bobkové listy, 1 lžíce hladké mouky, jalovčinky, pepř a sůl
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na biftek po židovsku,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Biftek po židovsku - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Biftek po židovsku
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|