|
Recept na Hovězí plátky na černém pivu
Recept na Hovězí plátky na černém pivu je zařazen v kategorii hovězí maso.
K přípravě Hovězí plátky na černém pivu budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Hovězí maso - zadní(4plátky mrkev(2x) petržel(2x) česnek(6 větších stroužků) cibule (3 menší) pepř sůl (nové koření, bobkový list) černé pivo 0,5 l..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Hovězí plátky na černém pivu
Recept na Hovězí plátky na černém pivu: Hovězí zadní nakrájíme na 2 cm tlusté plátky, lehce naklepeme, osolíme, opepříme a opečeme na oleji nebo sádle do hněda. Mezitím si nakrájíme na půlměsíčky mrkev a petržel, na hrubo cibuli, česnek na plátky a vše orestujeme do růžova v hlubším hrnci. Na orestovanou směs zeleniny poklademe plátky hovězího masa, podlejeme černým pivem a dáme do předehřáté trouby (200-250 stupňů). Pečeme cca 2 hodiny. Během pečení nezapomínáme podlévat černým pivem. Když je maso měkké, vyndáme ho mimo hrnec a doděláme omáčku. Já mám rád krémové omáčky bez větších kusů zeleniny. Takže omáčku zapřáším moukou a ručním mixérem jí vyšlehám do hladka. Podáváme s ryží.
Poznámka k receptu na Hovězí plátky na černém pivu: V ingrediencích je (nové koření, bobkový list). Já ho nedávám, ale pokud by někdo chtěl, určitě lze připravit i s ním, na "divoko". :) Pokud se rozhodnete použít na dodělání omáčky ruční mixér, doporučuji dát hrnec do dřezu a mírně ho naklonit, aby byla hlava mixéru pod hladinou. Je vyzkoušený, že když to neuděláte, je omáčka, no jak bych to řek, všude :)))
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Hovězí plátky na černém pivu, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: MrLui
- Datum vložení: 22.05.2011
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Hovězí maso
- Suroviny: Hovězí maso - zadní(4plátky mrkev(2x) petržel(2x) česnek(6 větších stroužků) cibule (3 menší) pepř sůl (nové koření, bobkový list) černé pivo 0,5 l.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na hovězí plátky na černém pivu,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Hovězí plátky na černém pivu - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Hovězí plátky na černém pivu
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|