|
Recept na Hovězí pečeně uzenáře Krkovičky
Recept na Hovězí pečeně uzenáře Krkovičky je zařazen v kategorii hovězí maso.
K přípravě Hovězí pečeně uzenáře Krkovičky budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 kg hovězí kulaté plece - špalek 1 velká cibule, mrkev, petržel 1/2 balení koření Vitana – Divočina 250 g balení jemných párků (60% masa) olej, sůl, pepř, hl. mouka, uzený špek.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Hovězí pečeně uzenáře Krkovičky
Recept na Hovězí pečeně uzenáře Krkovičky: Hovězí maso převázané režnou nití, prošpikujeme uzeným špekem, potřeme směsí oleje s kořením Vitana – Divočina a dáme uležet do lednice nejlépe do druhého dne. Druhý den necháme naložený kus masa zprudka opéct na pánvi, aby se maso zatáhlo. Do pekáče (římského hrnce) vložíme zatažené maso. Lehce podlijeme vodou a přidáme všechnu oloupanou a na velké kusy nakrájenou kořenovou zeleninu. Pečeme ve vlastní šťávě. Maso pečeme při mírné teplotě cca 2,5 hodiny, je potom krásně měkké. Po upečení maso vyjmeme, odstraníme omotání nití, nakrájíme na plátky. Z výpeku uděláme v omáčku tak, že na kostičkách uzeného špeku, ze kterých necháme pustit tuk si lehce orestujeme šikmo nakrájené párky a přidáme šťávu z výpeku. Lehce provaříme, nastavíme hovězím vývarem s trochou rozmíchané hl. mouky v troše vody, do požadované hustoty. Lehce 8 minut provaříme a máme hotovo. Příloha rýže, těstoviny, brambory.
Poznámka k receptu na Hovězí pečeně uzenáře Krkovičky: No to je paráda! Já na to mám takovou chuť . A ty nádherný fotky, to už je opravdu zbraň hromadného ničení. bodík. A kdybych mohla dát pět, tak dám
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Hovězí pečeně uzenáře Krkovičky, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Colombo65 (Otto Plášek)
- Datum vložení: 24.04.2010
- Počet porcí: 4-6
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Hovězí maso
- Suroviny: 1 kg hovězí kulaté plece - špalek 1 velká cibule, mrkev, petržel 1/2 balení koření Vitana – Divočina 250 g balení jemných párků (60% masa) olej, sůl, pepř, hl. mouka, uzený špek
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na hovězí pečeně uzenáře krkovičky,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Hovězí pečeně uzenáře Krkovičky - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Hovězí pečeně uzenáře Krkovičky
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|