|
Recept na Hovězí na divoko v římském hrnci
Recept na Hovězí na divoko v římském hrnci je zařazen v kategorii hovězí maso.
K přípravě Hovězí na divoko v římském hrnci budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1000 g zadního hovězího, 2 cibule, 1 palice česneku, sůl, 1 KL koření na divočinu, 2 PL sádla, rozmarýn, šalvěj, tymián, saturejka, po třech kuličkách jalovce, nového koření, 2 bobkové listy, 10 kuliček celého pepře, 2 menší rajčata, 100 g špeku (měla jsem valašský) 1 dl červeného vína, 1/4 litru vývaru na podlévání..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Hovězí na divoko v římském hrnci
Recept na Hovězí na divoko v římském hrnci: Na pánvi si rozehřejeme sádlo přidáme 2 stroučky česneku, jalovec, nové koření, bobkový list, pepř, rozmarýn, tymián, saturejku, šalvěj, chvilku restujeme, pak přidáme osolené a okořeněné maso. Maso ze všech stran zprudka opečeme. Do římského hrnce dáme nakrájenou cibuli, zbytek česneku, rajské nakrájené na čtvrty, špek, přidáme opečené maso, výpek z pánve, podlijeme vínem a trochou vývaru, hrnec přiklopíme a vložíme do trouby. Troubu nastavíme na 250°C, pečeme 30 min., poté troubu ztlumíme na 180°C, maso podle potřeby podléváme a přeléváme výpekem, pečeme ještě 40. min. přiklopené a 20 min. dopékáme odkryté. Podáváme z bramborovým knedlíkem a špenátem.
Poznámka k receptu na Hovězí na divoko v římském hrnci: Anna Kocikova:děkuji vseumel:děkuji
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Hovězí na divoko v římském hrnci, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: suslajda (Hana)
- Datum vložení: 06.11.2011
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Hovězí maso
- Suroviny: 1000 g zadního hovězího, 2 cibule, 1 palice česneku, sůl, 1 KL koření na divočinu, 2 PL sádla, rozmarýn, šalvěj, tymián, saturejka, po třech kuličkách jalovce, nového koření, 2 bobkové listy, 10 kuliček celého pepře, 2 menší rajčata, 100 g špeku (měla jsem valašský) 1 dl červeného vína, 1/4 litru vývaru na podlévání.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na hovězí na divoko v římském hrnci,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Hovězí na divoko v římském hrnci - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Hovězí na divoko v římském hrnci
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|