RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Hovězí maso v marinádě s houbami

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Hovězí maso v marinádě s houbami, recepty Hovězí maso v marinádě s houbami, Hovězí, maso, marinádě, houbami


Recept na Hovězí maso v marinádě s houbami

Recept na Hovězí maso v marinádě s houbami je zařazen v kategorii hovězí maso. K přípravě Hovězí maso v marinádě s houbami budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
400-500 g hovězí maso(kýta,roštěná,atd.) 3 polévkové lžíce drcených sušených hřibů 1/4 velké červené cibule 1/2 kostky drůbeží bujón Marináda: 100 ml zakysané smetany 1 vrchovatá lžíce tatarské omáčky(majonézy) 50-100 ml oleje 1 stroužek česneku 1/2 kávové lžičky koření Gyros špetku chilli špetku mleté sladké papriky pár kapek sójové omáčky špetku sušeného libečku trochu soli 1-2 polévkové lžíce kukuřičný škrob - podle toho kolik budeme mít omáčky.

Hovězí maso v marinádě s houbami
Zvětšit obrázek

Recept na Hovězí maso v marinádě s houbami

Recept na Hovězí maso v marinádě s houbami:
Uvedené suroviny na marinádu smícháme dohromady a mírně osolíme. Maso naklepeme, namáčíme do marinády, skládáme do nádoby na sebe - marináda by měla být i na povrchu masa, přikryjeme poklicí a dáme přes noc do lednice odležet. Druhý den maso i s marinádou opečeme z obou dvou stran - pokud máme málo marinády, dáme na pánev pár kápek oleje. Trošku to prská. Opečené maso naskládáme do kastrólku, zalejeme výpekem z masa, posypeme drobně nakrájenou cibulí, po celé ploše rozdrobíme bujón, posypeme houbami a zalejeme vodou. Vody tolik, aby maso bylo potopené. Přikryjeme poklicí a dáme do přehřáté trouby na 200°C na spodní mřížku. Dusíme, až se voda odpaří a maso je měkké. Já jsem měla maso za 45 minut hotové. Šťávu z masa zahustíme kukuřičným škrobem rozmíchaným v trošce vody. Podáváme s bramborem, rýží.

Poznámka k receptu na Hovězí maso v marinádě s houbami:
+ mňam, to budu muset vyzkoušet

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Hovězí maso v marinádě s houbami, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: eva hubova
  • Datum vložení: 19.04.2011
  • Počet porcí: 4
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Hovězí maso
  • Suroviny: 400-500 g hovězí maso(kýta,roštěná,atd.) 3 polévkové lžíce drcených sušených hřibů 1/4 velké červené cibule 1/2 kostky drůbeží bujón Marináda: 100 ml zakysané smetany 1 vrchovatá lžíce tatarské omáčky(majonézy) 50-100 ml oleje 1 stroužek česneku 1/2 kávové lžičky koření Gyros špetku chilli špetku mleté sladké papriky pár kapek sójové omáčky špetku sušeného libečku trochu soli 1-2 polévkové lžíce kukuřičný škrob - podle toho kolik budeme mít omáčky
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na hovězí maso v marinádě s houbami, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Hovězí maso v marinádě s houbami - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Hovězí maso v marinádě s houbami

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist