|
Recept na Hovězí dušené v česnekové kapustě
Recept na Hovězí dušené v česnekové kapustě je zařazen v kategorii hovězí maso.
K přípravě Hovězí dušené v česnekové kapustě budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Hovězí maso asi půl kila, cibule, kapusta, olej, česnek sůl pepř, slanina, asi 2 lžíce hladké mouky..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Hovězí dušené v česnekové kapustě
Recept na Hovězí dušené v česnekové kapustě: Cibuli si nakrájíme na kostičky, maso taky na kostky a přidáme jej na zpěněnou cibuli. Malinko orestujeme, osolíme, opepříme a dusíme do poloměkka. Až je maso téměř hotové, vyjmeme jej z hrnce, přidáme nakrouhanou kapustu, kterou malinko podlejeme a dusíme asi 15 minut. Pak maso i kapustu spojíme, uděláme si zásmažku na slanině a zahustíme. Nakonec přidáme česnek, já dala asi 5 stroužků a už jen provaříme mouku. Podáváme s bramborem
Poznámka k receptu na Hovězí dušené v česnekové kapustě: clupmi: já měla za to, že kel i kapusta jsou v Česku totéž. Jen na Slovensku je kel naše kapusta a jejich kapusta je naše zelí
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Hovězí dušené v česnekové kapustě, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Jana Remkova
- Datum vložení: 29.05.2009
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Hovězí maso
- Suroviny: Hovězí maso asi půl kila, cibule, kapusta, olej, česnek sůl pepř, slanina, asi 2 lžíce hladké mouky.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na hovězí dušené v česnekové kapustě,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Hovězí dušené v česnekové kapustě - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Hovězí dušené v česnekové kapustě
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|