|
Recept na Hovězí dušená oháňka - Oxtail stew
Recept na Hovězí dušená oháňka - Oxtail stew je zařazen v kategorii hovězí maso.
K přípravě Hovězí dušená oháňka - Oxtail stew budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 konzerva bílých fazolí, 1 kg hovězích oháněk (oxtails), lze použít i uzené, 3 oloupané a nasekané stroužky česneku, 1 nakrájené rajče, 1 oloupaná a na kostičky nakrájená středně velká žlutá cibule, 2 šálky hovězího vývaru, podle potřeby vodu, černé koření, bobkový list, nové koření, 1 lžíce sádla, 2 lžíce mouky, Sůl a pepř na dochucení, pár kapek tabasca.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Hovězí dušená oháňka - Oxtail stew
Recept na Hovězí dušená oháňka - Oxtail stew: Do hrnce s vývarem vložíme oháňky. Dolijeme potřebné množství vody, aby maso bylo potopené, a přidáme koření. Vaříme na mírném plameni asi 1 hodinu. Pokud maso není dostatečně měkké, přidáme rajče, česnek a cibuli. Vaříme, dokud maso nezměkne. Maso pak vyjmeme. V pánvi povolíme sádlo, přidáme mouku a vytvoříme světlehnědou jíšku. Vychladlou pak přidáme do polévky. Vaříme 20 minut. Do vývaru přidáme fazole a lehce povaříme. Zahuštěnou polévku servírujeme v hlubokém talíři, přidáme pořádný kus masa a jako přílohu podáváme chléb. Kdo chce, může zakápnout pár kapkami tabasca.
Poznámka k receptu na Hovězí dušená oháňka - Oxtail stew: Toto jídlo je oblíbené téměř v celé Karibské oblasti. Suroviny a postupy se mohou v různých zemích lišit, ale chuť je téměř vždy skvělá. Tento recept pochází z Jamajky.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Hovězí dušená oháňka - Oxtail stew, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: evosheek (Ivo)
- Datum vložení: 13.04.2014
- Počet porcí: 4 -5
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Hovězí maso
- Suroviny: 1 konzerva bílých fazolí, 1 kg hovězích oháněk (oxtails), lze použít i uzené, 3 oloupané a nasekané stroužky česneku, 1 nakrájené rajče, 1 oloupaná a na kostičky nakrájená středně velká žlutá cibule, 2 šálky hovězího vývaru, podle potřeby vodu, černé koření, bobkový list, nové koření, 1 lžíce sádla, 2 lžíce mouky, Sůl a pepř na dochucení, pár kapek tabasca
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na hovězí dušená oháňka - oxtail stew,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Hovězí dušená oháňka - Oxtail stew - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Hovězí dušená oháňka - Oxtail stew
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|