|
Recept na Gulášová polévka s použitím šťávy z guláše
Recept na Gulášová polévka s použitím šťávy z guláše je zařazen v kategorii pro začátečníky.
K přípravě Gulášová polévka s použitím šťávy z guláše budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
400 ml šťávy z guláše 100 g paprík/2 menší kusy 200 g brambor/1 velký kus 70 g cibule/1 malá 100 g libovolného špeku/použila jsem chalupářský 200 g libovolné uzeniny/použila jsem kuřecí salám Junior 600 ml horké vody 1 lžíce oleje,nebo lžička sádla v tuhém stavu.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Gulášová polévka s použitím šťávy z guláše
Recept na Gulášová polévka s použitím šťávy z guláše: Zeleninu očistíme a nakrájíme. Brambory a papriku na drobnější kostičky, cibuli na tenká půlkolečka. Špek nakrájíme na drobné kostičky, uzeninu na nám vyhovující sousta. Ve větším, hlubším hrnci na rozehřátém tuku orestujeme špek společně s cibulí do narůžovělé barvy. Přidáme nakrájenou uzeninu, promícháme a necháme přibližně 3minuty osmahnout. Poté přidáme brambory, papriku, podlijeme 600ml horké vody a pod pokličkou na slabém plameni vaříme 10-15minut, až jsou brambory měkké. Dále přidáme šťávu z guláše a provaříme 2minuty. Dle potřeby dolijeme vařící vodou z konvice, dochutíme a podáváme s čerstvým pečivem.
Poznámka k receptu na Gulášová polévka s použitím šťávy z guláše: Nechci zde za každou cenu vkládat rádoby“nový recept“.Je to pouze nastínění pro začátečníky, co například se zbylou šťávou z guláše. Někdy se může stát, že množství šťávy neutrefíme a zbyde. Nebo se nám dostane skřítek do lednice a druhý den marně hledáme kousky masa, tak, jako já dnes:-) Včera jsem vařila guláš podlehttp://www.toprecepty.cz/recept/36760-muj-madarsky... a do rána mi nějak maso zmizelo.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Gulášová polévka s použitím šťávy z guláše, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Anna Kocikova (Drahuš)
- Datum vložení: 23.12.2013
- Počet porcí: 4-5
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Pro začátečníky
- Suroviny: 400 ml šťávy z guláše 100 g paprík/2 menší kusy 200 g brambor/1 velký kus 70 g cibule/1 malá 100 g libovolného špeku/použila jsem chalupářský 200 g libovolné uzeniny/použila jsem kuřecí salám Junior 600 ml horké vody 1 lžíce oleje,nebo lžička sádla v tuhém stavu
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na gulášová polévka s použitím šťávy z guláše,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Gulášová polévka s použitím šťávy z guláše - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Gulášová polévka s použitím šťávy z guláše
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|