|
Recept na Guláš starého pastevce
Recept na Guláš starého pastevce je zařazen v kategorii hovězí maso.
K přípravě Guláš starého pastevce budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
600g.hov.masa-kližka nebo plec,90ml.-oleje, 200g.cibule, 1 lžička mleté sl.papriky, 1lžice rajs. protlaku,2stroužky-česneku, sůl, pepř, 1čerstvá chili paprička, 2kráj.chleba, 1čerstvá paprika, 1papriková klobása, 50g.porku..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Guláš starého pastevce
Recept na Guláš starého pastevce: hovězí nakrájíme na kostičky a opečeme na polovině oleje na pánvi.Zbylý olej nalijeme do kastrolu a necháme rozpálit.Přidáme polovinu cibule nakráj. na kostičky a mícháme než nám zezlátne.Kastrol stáhneme ze sporáku a cibuli zaprášíme paprikou.Přidáme opečené maso a promícháme,olej z opékání masa si necháme na opečení zeleniny s klobásou.Kastrol vrátíme na plotnu a přidáme protlak,na plátky nakr.česnek,sůl,pepř a polov.chili papričky,nebo mleté chili,krátce opečeme,zalijeme vodou,přivedem k varu a dusíme.Krajíce chleba bez kůrky namočíme asi na 30vteřin do stud. vody.Když začne maso měknout,vymačkáme je a rozdrobíme do guláše.Maso dusíme doměka.Papriku a zbylou chili papričku nakrájíme na nudličky,klobásu na kolečka.Vše krátce orestujeme na výpeku z masa a těsně před koncem vaření v mícháme do guláše.Očištěný porek a zbylou cibuli nakrájíme na kolečka.Guláš rozdělíme na talíře a ozdobíme cibulí a porkem.
Poznámka k receptu na Guláš starého pastevce: Papriko,Dzungilo,děkuju.Na guláši jsme si opravdu moc pochutnali a ačkoliv jsem měla představu,že když udělám víc,budeme mít navařeno i do týdne,hluboce jsem se zmýlila.Gulášek jsme snědli celý a já mám v týdnu práci navíc.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Guláš starého pastevce, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Petrr (Petr Bidlo)
- Datum vložení: 29.08.2009
- Počet porcí: asi 30ks
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Hovězí maso
- Suroviny: 600g.hov.masa-kližka nebo plec,90ml.-oleje, 200g.cibule, 1 lžička mleté sl.papriky, 1lžice rajs. protlaku,2stroužky-česneku, sůl, pepř, 1čerstvá chili paprička, 2kráj.chleba, 1čerstvá paprika, 1papriková klobása, 50g.porku.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na guláš starého pastevce,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Guláš starého pastevce - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Guláš starého pastevce
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|