|
Recept na Frankfurtská jemná polévka
Recept na Frankfurtská jemná polévka je zařazen v kategorii polévky.
K přípravě Frankfurtská jemná polévka budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
5 nožiček frankfurtských párků 1 větší cibule 2 lžíce sádla 3 větší brambory 1 kostka masoxu 3 kávové lžičky sladké mleté papriky hl. mouka, česnek, pepř petrželová nať, sůl.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Frankfurtská jemná polévka
Recept na Frankfurtská jemná polévka: Na sádle orestujeme do zlata na jemno nakrájenou cibuli. Hrnec poté odstavíme z přímého ohně a vmícháme sladkou papriku s hladkou moukou. Vzniklou červenou zásmažku zalijeme vodou cca 1,5 – 2 litry a přidáme kostku masoxu. Nyní za občasného míchání provařujeme poctivě 30 minut. Mezitím si nakrájíme brambory na malé kostičky a párky na tenká kolečka. Po 30 minutách provaření základu vložíme do polévky nakrájené brambory a opět poctivě provařujeme na mírném ohni 30 minut. Poté přidáme pokrájené frankfurtské párky a opět poctivě provaříme 30 minut. Na závěr polévku dochutíme utřeným česnekem, pepřem solí a na jemno nasekanou petrželovou natí. Pokud dodržíte zdlouhavý postup vaření, budete odměněni velejemnou a lahodně chutnající polévkou pro podzimní večery.
Poznámka k receptu na Frankfurtská jemná polévka: Je to další verze oblíbené polévky. Časově trochu náročná, ale výsledek stojí za to!
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Frankfurtská jemná polévka, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Colombo65 (Otto Plášek)
- Datum vložení: 20.01.2010
- Počet porcí: 6-8 porcí
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Polévky
- Suroviny: 5 nožiček frankfurtských párků 1 větší cibule 2 lžíce sádla 3 větší brambory 1 kostka masoxu 3 kávové lžičky sladké mleté papriky hl. mouka, česnek, pepř petrželová nať, sůl
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na frankfurtská jemná polévka,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Frankfurtská jemná polévka - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Frankfurtská jemná polévka
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|