|
Recept na Francouzské brambory s moravský uzeným masem
Recept na Francouzské brambory s moravský uzeným masem je zařazen v kategorii bramborová jídla.
K přípravě Francouzské brambory s moravský uzeným masem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
3/4 kg brambor uvařených ve slupce 20 dkg na plátky nakrájeného moravského uzeného masa nebo kýty 3 natvrdo uvařená vejce 2 syrová vejce 2,5 dcl mléka 4 sterilované okurky 1 cibule hrášek kukuřice mletý pepř sůl.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Francouzské brambory s moravský uzeným masem
Recept na Francouzské brambory s moravský uzeným masem: Uvařené vychladlé brambory oloupeme a nakrájíme na plátky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na proužky, vejce uvařená natvrdo oloupeme a nakrájíme na kolečka, uzeninu překrájíme asi tak na 1/3 po šíři, sterilované okurky nakrájíme na plátky. Pekáč vylijeme olejem i po stranách pekáče a na dno poklademe vrstvu brambor, osolíme a opepříme, vrstvíme postupně uzeninu, cibuli, vejce , okurky, hrášek , kukuřici a další vrstvu brambor osolíme a opepříme, vrstvu zopakujeme a končíme bramborami osolenými a opepřenými. Pekáč vložíme do trouby a krátce zapečeme. Syrová vejce rozkvedláme v mléce a nalijeme je na brambory a dále pečeme při 200°C, dokud brambory na povrchu nezezlátnou.
Poznámka k receptu na Francouzské brambory s moravský uzeným masem: pražské brambory!
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Francouzské brambory s moravský uzeným masem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: pbarva
- Datum vložení: 14.05.2010
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Bramborová jídla
- Suroviny: 3/4 kg brambor uvařených ve slupce 20 dkg na plátky nakrájeného moravského uzeného masa nebo kýty 3 natvrdo uvařená vejce 2 syrová vejce 2,5 dcl mléka 4 sterilované okurky 1 cibule hrášek kukuřice mletý pepř sůl
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na francouzské brambory s moravský uzeným masem,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Francouzské brambory s moravský uzeným masem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Francouzské brambory s moravský uzeným masem
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|