|
Recept na Francouzské brambory po našimu
Recept na Francouzské brambory po našimu je zařazen v kategorii bramborová jídla.
K přípravě Francouzské brambory po našimu budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
5 větších brambor 1 cibule menší 10 cm porku 1 mrkev pár růžiček brokolice 1 kvalitní špekáček nebo klobása česneková pasta sůl rozmarýn sádlo 2 vejce půl skleničky podmáslí.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Francouzské brambory po našimu
Recept na Francouzské brambory po našimu: Oloupané syrové brambory pokrájíme na plátky, v míse promícháme s cibulí nadrobno , porkem na kroužky, mrkví krájenou škrabkou na plátky, růžičkami brokolice, špekáčkem na kostičky, česnekovou pastou a rozmarýnem. V pekáčku důkladně vymazaném sádlem pečeme asi hodinu přikryté. Do podmáslí zamícháme vajíčka, osolíme podle chuti, zalijem brambory a dopékáme nepřikryté
Poznámka k receptu na Francouzské brambory po našimu: Vím, že tu je dost receptů na francouzské brambory, většina ale z vařených brambor, kdy chuť brambor se ztrácí. Zapečení s podmáslovou zálivkou dá zajímavou pikantní nakyslou chuť http://www.toprecepty.cz/recept/11997-cesnekova-pasta-nesterilovana-ii/
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Francouzské brambory po našimu, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: hosta
- Datum vložení: 20.01.2013
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Bramborová jídla
- Suroviny: 5 větších brambor 1 cibule menší 10 cm porku 1 mrkev pár růžiček brokolice 1 kvalitní špekáček nebo klobása česneková pasta sůl rozmarýn sádlo 2 vejce půl skleničky podmáslí
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na francouzské brambory po našimu,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Francouzské brambory po našimu - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Francouzské brambory po našimu
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|