|
Recept na Žluté fazolky s vepřovými výpečky
Recept na Žluté fazolky s vepřovými výpečky je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Žluté fazolky s vepřovými výpečky budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 kg vepřové plece sáček tekuté marinády „Pečené maso“ (Albert) 0,5 kg čerstvé žluté fazolky 1 Rama cremefine na vaření, máslo, sůl, pepř, cibule.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Žluté fazolky s vepřovými výpečky
Recept na Žluté fazolky s vepřovými výpečky: Vepřovou plec nakrájíme na malé kostičky a okořeníme polovinou obsahu sáčku tekuté marinády „Pečené maso“ a dáme odležet do chladu na 30 minut. Než se maso uleží, tak v hrnci opražíme jednu cibuli na asi 100g másla a přidáme již očištěné a na 4-5 cm špalíčky nakrájenou žlutou fazolku. Dusíme asi 30 -45 minut do měkka, dle potřeby samozřejmě podléváme trochou vody. Po udušení zahustíme rostlinou smetanou Rama cremefine, osolíme, opepříme a krátce provaříme. Naložené masové kostičky prudce opečeme bez oleje (ten je již obsažen v marinádě) v hlubší pánvi – nejlépe WOK a když je maso krásně opečené tak jej posypeme drceným kmínem a na jemno nakrájenou cibulí. Maso poté podlijeme cca 1 dcl vody a dusíme nezakryté, dokud maso, není měkké. Vzhledem k velikosti kostek masa je maso hotovo cca za 30 minut. Podáváme s vařeným bramborem.
Poznámka k receptu na Žluté fazolky s vepřovými výpečky: Žluté fazolky tu nejsou a dle mého názoru jsou jemnější než zelené. Nám ale chutnají stejně všechny.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Žluté fazolky s vepřovými výpečky, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Colombo65 (Otto Plášek)
- Datum vložení: 16.09.2010
- Počet porcí: 4-6
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 1 kg vepřové plece sáček tekuté marinády „Pečené maso“ (Albert) 0,5 kg čerstvé žluté fazolky 1 Rama cremefine na vaření, máslo, sůl, pepř, cibule
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na Žluté fazolky s vepřovými výpečky,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Žluté fazolky s vepřovými výpečky - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Žluté fazolky s vepřovými výpečky
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|