|
Recept na Zelné knedlíky s paprikovou omáčkou a klobáskami
Recept na Zelné knedlíky s paprikovou omáčkou a klobáskami je zařazen v kategorii ostatní.
K přípravě Zelné knedlíky s paprikovou omáčkou a klobáskami budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Knedlíky: asi 500 g hrubé mouky, 200 ml mléka, 1/2 kostky droždí, špetka soli, 1 vejce, 150 g kysaného dobře vymačkaného zelí. Omáčka: olej, cibule, 1 lžička mleté sladké papriky, rajský protlak, 1/2 velké červené papriky, trochu hladké mouky, vývar, chilli, sůl, případně cukr. Šunkové dvojhubky (Kaufland), na ozdobu asi 100 g kysaného dobře vymačkaného zelí..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Zelné knedlíky s paprikovou omáčkou a klobáskami
Recept na Zelné knedlíky s paprikovou omáčkou a klobáskami: Do běžného kynutého těsta na knedlíky zapracujeme vymačkané a drobně pokrájené zelí. Necháme kynout, těsto trochu zřídne, budeme muset přidat ještě mouku. Já jsem si těsto nechala udělat v pekárně. Na oleji osmahneme drobně pokrájenou cibuli do světle růžova, zasypeme moukou, osmahneme, přidáme mletou papriku a hned zalijeme vývarem. Uvedeme do varu, přidáme protlak, na drobné kousky nakrájenou papriku a dochutíme solí, chilli a cukrem. Provaříme asi 20 minut. Dvojhubky nakrojíme jako na opékání a opečeme dokřupava na pánvi. Vymačkané zelí opražíme na tuku dočervena. Vykynuté těsto zformujeme do knedlíků a uvaříme podle zvyklostí, já vařím v páře. Knedlíky podáváme nakrájené na kolečka s omáčkou a klobáskami a ozdobíme smaženými nudličkami zelí.
Poznámka k receptu na Zelné knedlíky s paprikovou omáčkou a klobáskami: Krása - cathleen, proto topky zapínám zásadně až po jídle , a i asi dobré - rodinka to uvítá
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Zelné knedlíky s paprikovou omáčkou a klobáskami, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: zizala
- Datum vložení: 16.03.2010
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ostatní
- Suroviny: Knedlíky: asi 500 g hrubé mouky, 200 ml mléka, 1/2 kostky droždí, špetka soli, 1 vejce, 150 g kysaného dobře vymačkaného zelí. Omáčka: olej, cibule, 1 lžička mleté sladké papriky, rajský protlak, 1/2 velké červené papriky, trochu hladké mouky, vývar, chilli, sůl, případně cukr. Šunkové dvojhubky (Kaufland), na ozdobu asi 100 g kysaného dobře vymačkaného zelí.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na zelné knedlíky s paprikovou omáčkou a klobáskami,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Zelné knedlíky s paprikovou omáčkou a klobáskami - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Zelné knedlíky s paprikovou omáčkou a klobáskami
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|