|
Recept na Zelený chřest na slaném másle, červené cibuli a žampionech
Recept na Zelený chřest na slaném másle, červené cibuli a žampionech je zařazen v kategorii bezmasá jídla.
K přípravě Zelený chřest na slaném másle, červené cibuli a žampionech budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
750 g zelenej špargle (chřest), 500 g šampiňónov, 1 červená cibuľa, sušené paradajky naložené v olivovom oleji, slané maslo, crème fraîche, svetlé sezamové semienka, olivový olej.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Zelený chřest na slaném másle, červené cibuli a žampionech
Recept na Zelený chřest na slaném másle, červené cibuli a žampionech: Špargľu očistíme, v dolnej tretine ju zľahka ohneme, čím sa zlomí a oddelí sa tak spodná drevnatá časť. Stonky špargle zviažeme potravinárskym povrázkom a dáme variť do väčšieho hrnca s osolenou vodou (hrniec sa mi nevmestil na fotku, tak som špargľu odfotila ešte pred očistením). Od začiatku varu počítame 4-5 minút, ak je špargľa hrubšia, varíme trochu dlhšie (5-6 minút). Medzitým na hrudke slaného masla (asi ako vlašský orech) a 1 pl olivového oleja speníme nadrobno pokrájanú červenú cibuľu a šampiňóny. Krátko podusíme. Nožom vyskúšame, či špargľa zmäkla, v tom prípade ju scedíme a okamžite ponoríme do studenej vody. Podávame so sušenými paradajkami a s crème fraîche, ktoré posypeme sezamom.
Poznámka k receptu na Zelený chřest na slaném másle, červené cibuli a žampionech: Krása,chřest jsem ještě nejedla, ale toto bych si s chutí dala
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Zelený chřest na slaném másle, červené cibuli a žampionech, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: amalia
- Datum vložení: 30.05.2014
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Bezmasá jídla
- Suroviny: 750 g zelenej špargle (chřest), 500 g šampiňónov, 1 červená cibuľa, sušené paradajky naložené v olivovom oleji, slané maslo, crème fraîche, svetlé sezamové semienka, olivový olej
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na zelený chřest na slaném másle, červené cibuli a žampionech,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Zelený chřest na slaném másle, červené cibuli a žampionech - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Zelený chřest na slaném másle, červené cibuli a žampionech
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|