RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Zeleninovo-kuřecí pekáček

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Zeleninovo-kuřecí pekáček, recepty Zeleninovo-kuřecí pekáček, Zeleninovo-kuřecí, pekáček


Recept na Zeleninovo-kuřecí pekáček

Recept na Zeleninovo-kuřecí pekáček je zařazen v kategorii drůbeží maso. K přípravě Zeleninovo-kuřecí pekáček budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
Kuřecí prsíčka Mraž. nebo i čerstvá zelenina Olivový olej Šlehačka Kečup, koření- adamova žebra, bazalka, trochu česneku Hořčice.

Zeleninovo-kuřecí pekáček
Zvětšit obrázek

Recept na Zeleninovo-kuřecí pekáček

Recept na Zeleninovo-kuřecí pekáček:
Kuřecí prsíčka naporcujeme, potřeme hořčicí, já měla plnotučnou a je možné použít i pikantnější. Pak jsem posypala kořením-adamova žebra, posypala bazalkou, narovnala do pekáčku, pokapala jsem olivovým olejem a pocákala kečupem. Ještě jsem přidala rozmačkaný česnek na dochucení. Pak jsem podlila šlehačkou a dala do trouby zapéct. Ke konci pečení, když bylo masíčko měkké, jsem to vše posypala mraženou zeleninou Bonduelle, ta je zamražená v kouscích a dopekla ještě chvíli, jen aby zelenina trochu změkla, ale nerozpekla se. K tomu jsem uvařila brambory. Je možná i jiná příloha, třeba rýže, hranolky a jiné.

Poznámka k receptu na Zeleninovo-kuřecí pekáček:
Tento pokrm byla má improvizace, jelikož jsem měla vyndané z mrazáku kuřecí prsíčka a nechtěla jsem je třeba obalit, ale aby byla chutná a nebyla suchá. Tak to se mi asi povedlo, prsíčka nebyla vůbec suchá, byla krásně šťavnatá a nám chutnala. Já vím, že to není bůhví jaký recept, ale nám chutnal, tak jsem se chtěla o něj s vámi podělit a možná, že ho někdo vyzkouší a bude mu chutnat. Je to docela rychlovka, není potřeba dlouhého vaření.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Zeleninovo-kuřecí pekáček, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: ruzena (Růžena Musilová)
  • Datum vložení: 15.08.2011
  • Počet porcí: 3
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Drůbeží maso
  • Suroviny: Kuřecí prsíčka Mraž. nebo i čerstvá zelenina Olivový olej Šlehačka Kečup, koření- adamova žebra, bazalka, trochu česneku Hořčice
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na zeleninovo-kuřecí pekáček, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Zeleninovo-kuřecí pekáček - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Zeleninovo-kuřecí pekáček

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist