|
Recept na Zeleninovo-kuřecí pekáček
Recept na Zeleninovo-kuřecí pekáček je zařazen v kategorii drůbeží maso.
K přípravě Zeleninovo-kuřecí pekáček budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Kuřecí prsíčka Mraž. nebo i čerstvá zelenina Olivový olej Šlehačka Kečup, koření- adamova žebra, bazalka, trochu česneku Hořčice.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Zeleninovo-kuřecí pekáček
Recept na Zeleninovo-kuřecí pekáček: Kuřecí prsíčka naporcujeme, potřeme hořčicí, já měla plnotučnou a je možné použít i pikantnější. Pak jsem posypala kořením-adamova žebra, posypala bazalkou, narovnala do pekáčku, pokapala jsem olivovým olejem a pocákala kečupem. Ještě jsem přidala rozmačkaný česnek na dochucení. Pak jsem podlila šlehačkou a dala do trouby zapéct. Ke konci pečení, když bylo masíčko měkké, jsem to vše posypala mraženou zeleninou Bonduelle, ta je zamražená v kouscích a dopekla ještě chvíli, jen aby zelenina trochu změkla, ale nerozpekla se. K tomu jsem uvařila brambory. Je možná i jiná příloha, třeba rýže, hranolky a jiné.
Poznámka k receptu na Zeleninovo-kuřecí pekáček: Tento pokrm byla má improvizace, jelikož jsem měla vyndané z mrazáku kuřecí prsíčka a nechtěla jsem je třeba obalit, ale aby byla chutná a nebyla suchá. Tak to se mi asi povedlo, prsíčka nebyla vůbec suchá, byla krásně šťavnatá a nám chutnala. Já vím, že to není bůhví jaký recept, ale nám chutnal, tak jsem se chtěla o něj s vámi podělit a možná, že ho někdo vyzkouší a bude mu chutnat. Je to docela rychlovka, není potřeba dlouhého vaření.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Zeleninovo-kuřecí pekáček, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: ruzena (Růžena Musilová)
- Datum vložení: 15.08.2011
- Počet porcí: 3
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Drůbeží maso
- Suroviny: Kuřecí prsíčka Mraž. nebo i čerstvá zelenina Olivový olej Šlehačka Kečup, koření- adamova žebra, bazalka, trochu česneku Hořčice
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na zeleninovo-kuřecí pekáček,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Zeleninovo-kuřecí pekáček - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Zeleninovo-kuřecí pekáček
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|