RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Zeleninovo-kuřecí pánev

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Zeleninovo-kuřecí pánev, recepty Zeleninovo-kuřecí pánev, Zeleninovo-kuřecí, pánev


Recept na Zeleninovo-kuřecí pánev

Recept na Zeleninovo-kuřecí pánev je zařazen v kategorii drůbeží maso. K přípravě Zeleninovo-kuřecí pánev budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
2 kuřecí prsní řízky 2 žloutky kořenící směs s mletou paprikou (např. Adamova žebra) 2 lžíce másla sůl 1/4 hlávky květáku 1 pórek 5-6 velkých žampiónů 5 stroužků česneku kořenící směs k přípravě zeleniny sojová omáčka 100 ml smetany na vaření pažitka.

Zeleninovo-kuřecí pánev
Zvětšit obrázek

Recept na Zeleninovo-kuřecí pánev

Recept na Zeleninovo-kuřecí pánev:
Květák rozebereme na růžičky a povaříme ho ve slané vodě asi 5 minut. Maso nakrájíme na tenké nudličky, osolíme, okořeníme a promícháme se žloutky. Rozpálíme nepřilnavou pánev, lehounce ji vytřeme olejem a maso na ní asi 6 minut opékáme. Mezitím nakrájíme žampiony na čtvrtiny, pórek na kolečka a česnek na tenké plátky. K opečenému masu přidáme máslo a ve chvíli, kdy se rozpustí, vhodíme česnek. Necháme ho rozvonět a přidáme žampióny. Jakmile lehce změknou, přidáme kolečka pórku a necháme je zavadnout. Přilijeme smetanu, okořeníme, zvýšíme teplotu a tekutinu v pánvi zredukujeme asi na polovinu. Posypeme pažitkou a podáváme s rýží, kuskusem bulgurem nebo s pečivem.

Poznámka k receptu na Zeleninovo-kuřecí pánev:
Ani jsem nečekala takový ohlas, byla to taková trochu improvizace, která se vydařila... Syn (ten zavilý dietář a zdravo-jedlík) si nandal kolem desáté večer jako druhou večeři a byl nadšen... Jani, také by tam to maso ani nemusel mít... Ale já jsem ta prsíčka potřebovala uplacírovat, stejně jako zbylé žloutky (předtím byl pangas s bílky... ) A ano, dělala jsem vše v pánvi tak, jak jsem to popsala.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Zeleninovo-kuřecí pánev, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Eliza
  • Datum vložení: 10.07.2009
  • Počet porcí: 4
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Drůbeží maso
  • Suroviny: 2 kuřecí prsní řízky 2 žloutky kořenící směs s mletou paprikou (např. Adamova žebra) 2 lžíce másla sůl 1/4 hlávky květáku 1 pórek 5-6 velkých žampiónů 5 stroužků česneku kořenící směs k přípravě zeleniny sojová omáčka 100 ml smetany na vaření pažitka
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na zeleninovo-kuřecí pánev, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Zeleninovo-kuřecí pánev - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Zeleninovo-kuřecí pánev

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist