|
Recept na Zázvorový chutný bůček s hlívou a kedlubnou
Recept na Zázvorový chutný bůček s hlívou a kedlubnou je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Zázvorový chutný bůček s hlívou a kedlubnou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Libovější bůček(dá se použít jiné trochu prorostlé vepřové maso), 1 cibule, 3 stroužky česneku, 2 lahůdkové cibulky, 1 větší kedlubna, hlíva ústřičná(kolik kdo chce), 1 lžička zázvoru, štipec drceného kmínu, 1 lžíce směsi na vepřovou pečeni, olej, sůl..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Zázvorový chutný bůček s hlívou a kedlubnou
Recept na Zázvorový chutný bůček s hlívou a kedlubnou: V hrnci si opečeme cibuli nakrájenou na měsíčky, česnek na plátky a osmažíme, pak přidáme maso nakrájené na kostky které zprvu opečeme dost, pak zalijeme vodou, přidáme zázvoz, kmín, směs na vepřovou pečeni a dusíme. Když je maso poloměkké tak přidáme kedlubnu, nakrájenou na špalíčky, hlívu na kousky a lahůdkovou cibulku bílou část-zelenou nakrájíme na přílohu. Pokud je třeba ještě dolijeme vodou, aby bylo dost šťávy, dosolíme a zahustíme tím, čím jste zvyklí(solamyl,mouka,jíška,dala jsem trochu instantní jíšky), necháme převařit a máme hotovo.
Poznámka k receptu na Zázvorový chutný bůček s hlívou a kedlubnou: U nás je velmi oblíbená hlíva a rádi máme pod maso zázvor, tyto chutě jsem spojila navíc kedlubnou a vyšlo z toho tak dobré jídlo, že jsem byla překvapená sama! Jako přílohu můžeme použít to, co máme rádi-u nás byly šťouchané brambory se zelenou částí lahůdkové cibulky.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Zázvorový chutný bůček s hlívou a kedlubnou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Bibinka (Janinka)
- Datum vložení: 19.09.2010
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: Libovější bůček(dá se použít jiné trochu prorostlé vepřové maso), 1 cibule, 3 stroužky česneku, 2 lahůdkové cibulky, 1 větší kedlubna, hlíva ústřičná(kolik kdo chce), 1 lžička zázvoru, štipec drceného kmínu, 1 lžíce směsi na vepřovou pečeni, olej, sůl.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na zázvorový chutný bůček s hlívou a kedlubnou,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Zázvorový chutný bůček s hlívou a kedlubnou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Zázvorový chutný bůček s hlívou a kedlubnou
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|