|
Recept na Zapékané špagety po milánsku
Recept na Zapékané špagety po milánsku je zařazen v kategorii těstoviny.
K přípravě Zapékané špagety po milánsku budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
400 g špaget, 150 g čerstvých hub (žampiónů), 150 g šunky (šunk.salámu), 100 g nastrouhaného sýra, 1 dcl smetany, 3 vejce, sůl, lžíce oleje, drcený kmín, 1 cibule, zelená petrželová nať.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Zapékané špagety po milánsku
Recept na Zapékané špagety po milánsku: Špagety uvaříme v osolené vodě, scedíme a necháme odkapat. V rozehřátém oleji zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme nakrájené houby, kmín, a dusíme do měkka. Tyto houby pak promícháme s uvařenými špagetami a nasekanou šunkou, vložíme do vymazané ohnivzdorné mísy, posypeme strouhaným sýrem a zalijeme smetanou s rozmíchanými žloutky. Navrch rozetřeme tuhý sníh z bílků a zapečeme ve vyhřáté troubě. Na talíři zdobíme sekanou petrželkou.
Poznámka k receptu na Zapékané špagety po milánsku: recept také dělávám, ještě přidávám trošku muškátového oříšku, to dodá pokrmu velice zajímavou chuť.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Zapékané špagety po milánsku, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: www.toprecepty.cz
- Datum vložení: 16.04.2008
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Těstoviny
- Suroviny: 400 g špaget, 150 g čerstvých hub (žampiónů), 150 g šunky (šunk.salámu), 100 g nastrouhaného sýra, 1 dcl smetany, 3 vejce, sůl, lžíce oleje, drcený kmín, 1 cibule, zelená petrželová nať
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na zapékané špagety po milánsku,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Zapékané špagety po milánsku - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Zapékané špagety po milánsku
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|